WolfBlade Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 A jak teraz ? podoba się ?Zmieniłem ilość kropek i formę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Fajna ta fotka statku Osobiście uważam że fajnie by było czymś takim polatać w X-ie. Co do opowiadania pisz dalej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colombo Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Cytat Co do opowiadania pisz dalej Na razie Wolfblade nie jest w stanie pisać. Dostał bana niedługo po napisaniu zdania,które wyraził jako własne, a które było kopią postów napisanychprzez innych (między innymi przez Sorkvilda w obecnych komentarzach).Co do smsów, to ja podchodziłem do nich z 4 razy z bólem głowy przed zmianą i po.Nie wiadomo z jakimi statkami bohater opowiadanek-smsów walczy, skąd leci, dokąd leci, po co, a najważniejsze: czym.Opowiadanie (opowiadanka) są pisane na wysokim poziomie ogólności. Nie wiadomo, o co w nim chodzi. (Chociaż po edycji jest lepiej.)Tam, gdzie Wolfblade napisał jakieś konkrety ze świata gry X, popełnił błędy, które moim zdaniem nie pasują nawet do sfabularyzowanej wersji gry X3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Zgadza się, aczkolwiek opowiadanie uległo minimalnej poprawie. Osobiście uważam, mam przynajmniej taką nadzieję, że z posta na post będzie lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts