WolfBlade Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam !!!! !!!1!!!!1!!! Chciałbym żebyście powiedzieli co wam się podoba w mojej opowiastce.. co mam zmienić co dodać co ująć itd. itp. ijh. bbc. bmw. cnn. i tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jak dla mnie to groch z kapustą. Normalnie qp.Ale pisz dalej, może pióro wyostrzysz. Poczytaj opowiadania innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 staram się jak najbardziej skracać komputer- komp-qomp - qmp - qp - i wpadł mi kolejny kolejny pomysł ... zaczynam pisać !!!!11!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zmieniłem temat na właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 A ja zrobiłem w mojej powiastce nowy temat o 23% i cztery promile poważniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ale na serio z biegiem czasu temat nabrał powagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 W wiadomościach BBS wyświetlają informacje w mieszance polskiego z cyrylicą? Niech żyją słowianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 W sumie w imitacji teladiańskiego wystąpił malajski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 CytatW sumie w imitacji teladiańskiego wystąpił malajski.Jak ten malajski, jest taki jak Twój rosyjski, to ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Yacek jeżeli uczyłeś się teladiańskiego to daj parę lekcji.A na serio malajski wystąpił jako język teladian, a ten który do złudzenia przypomina rosyjski to białoruski ( miał zastąpić argoński)P.S. Tłumacz Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 CytatYacek jeżeli uczyłeś się teladiańskiego to daj parę lekcji.A jaki będę miał z tego zysssk?CytatA na serio malajski wystąpił jako język teladian, a ten który do złudzenia przypomina rosyjski to białoruski ( miał zastąpić argoński)No to trzeba było tak od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 1. zysssku nie będziesz miał wcale.2. Moja wina, moja straszna bardzo wina, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jakim cudem kupiłeś Fotony za 800tys. cr? gdzie można takowe dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Brałem na kredyt .I ... mam własne źródła , działa po zniżce.P.S. Udały mi się procedury startowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 "Semua kapal Armada syarikat United harus muncul dalam "matahari lubang hitam"co to kurde jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Cytat"Semua kapal Armada syarikat United harus muncul dalam "matahari lubang hitam"co to kurde jest? No jak to nie wiesz ? To po ichniemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Gdybyś tylko zmienił sposób pisania na poprawny stylistycznie to byłoby zajebiste opowiadanko. A tak masz chaos, który źle się po prostu czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 wybacz lubię kropki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Tak się zastanawiam, piszesz opowiadanie tak? Nie wiem czy nabijasz posty, czy piszesz SMSy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Piszę opowiadanie ale luźnym językiem...Przed chwilą czytałem żeby wyłapać błędy... zajęło mi to ok. 3-4 minuty jak nie mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Daleko temu co piszesz do opowiadania, bliżej jak pisał Lizard do SMS-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ja goneralnie nic nie ma do opowiadania, tylko są krótkie Rzekłbym że za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Również muszę wyrazić swoje zdecydowane zniesmaczenie co do tego opowiadania. Nie odpowiada mi ten jak ktoś to ujął - esemesowy styl pisarski oraz niechlujna jego forma. Radze popracować nad stylem i brać przykład z innych jak powinno się pisać opowiadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Mogę wam podrzucić z parę kilo teladihuany, po niej świat staje się piękniejszy...i jeżeli TAK DUŻo osób będzie wyrażało swoje " zniesmaczenie " moją powieścią to zastanowie się czy jest jakiś sens w pisaniu dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Sens jest, zmień tylko formę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi