WolfBlade Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witam , mam takie pytanie jak dotrzeć do paru sektorów?1 to unkown sector w prawym dolnym rogu mapy : http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/później 3 unkown terran sectory obok sektorów aldrin, a właśnie aldrin drugi sektor mnie interesuje jak tam dotrzeć?Użyłem opcji szukaj i nic nie wyszukało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 1. Fabuła Gonerów - Rozproszony Napęd Skokowy.2. Fabuła Aldrin.Opis fabuł w FAQ fabuł TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Sektory Aldrin odblokują się po wybudowaniu bram przez Ziemian, oczywiście trzeba wykonywać fabułę żeby te bramy powstały. Tak więc bierz się za fabuły. I pamiętaj by wykonywać je po kolei gdyż wykonanie "nieodpowiednie" może doprowadzić do paradoksalnego zduplikowania pewnego Borona z misji PHQ. Kolejno misje z podstawowej wersji: TK, FF, Goner, HUB, PHQ. (tu kolejność dowolna)A dopiero potem misje z nowszych patchów:np. new home, tresure hunt, aldrin, lub ostatnio dodana "równowaga sił"ogólnie chodzi o to że w "Aldrin" i w PHQ występuje ten sam boron, w Aldrin coś tam się z nim dzieje i to uniemozliwia wykonanie potem PHQ. Chyba... nie jestem pewien... ale co tam, dla pewnosci zerknij do FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Zerknę... porobił bym parę fajnych screenshotów w A2. A1 mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi