WolfBlade Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Witam , mam takie pytanie jak dotrzeć do paru sektorów?1 to unkown sector w prawym dolnym rogu mapy : http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/później 3 unkown terran sectory obok sektorów aldrin, a właśnie aldrin drugi sektor mnie interesuje jak tam dotrzeć?Użyłem opcji szukaj i nic nie wyszukało... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 1. Fabuła Gonerów - Rozproszony Napęd Skokowy.2. Fabuła Aldrin.Opis fabuł w FAQ fabuł TC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Sektory Aldrin odblokują się po wybudowaniu bram przez Ziemian, oczywiście trzeba wykonywać fabułę żeby te bramy powstały. Tak więc bierz się za fabuły. I pamiętaj by wykonywać je po kolei gdyż wykonanie "nieodpowiednie" może doprowadzić do paradoksalnego zduplikowania pewnego Borona z misji PHQ. Kolejno misje z podstawowej wersji: TK, FF, Goner, HUB, PHQ. (tu kolejność dowolna)A dopiero potem misje z nowszych patchów:np. new home, tresure hunt, aldrin, lub ostatnio dodana "równowaga sił"ogólnie chodzi o to że w "Aldrin" i w PHQ występuje ten sam boron, w Aldrin coś tam się z nim dzieje i to uniemozliwia wykonanie potem PHQ. Chyba... nie jestem pewien... ale co tam, dla pewnosci zerknij do FAQ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 Zerknę... porobił bym parę fajnych screenshotów w A2. A1 mi nie pasuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts