WolfBlade Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 FREELANCER 2 (wkrótce?)Ponoć microsoft zabiera się poważnie do FREELANCER 2 , oddaje honor Billowi ( który i tak zbije na tym parę milionów)na dole macie kilka filmików : http://www.youtube.com/watch?v=Aj56okQaxZI - freelancer 2 diler ( chyba statków )http://www.youtube.com/watch?v=P-09i4tM8ts - freelancer 2 nebula ( mgławica )http://www.youtube.com/watch?v=4Ik9liH8OUw&NR=1 - mój ulubiony z tych 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Jak już mówiłem Freelancer 2 został skasowany wraz z Digital Anvil w 2006 roku. Na forach modu disco dostępna jest wymiana e-maili z jednym z twórców w sprawie kontynuacji i udostępnienia źródeł części pierwszej.To co widzisz to nie są nawet filmiki z gry, to rendery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 hmmm... zaiste ale ponoć gracze z całego świata " zrzeszają" się aby podpisać petycję coś w stylu chcemy tę grę i koniec...EDIT: mogli nie dawać filmików , nie byłoby ogólnoświatowego zamieszania.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Cytathmmm... zaiste ale ponoć gracze z całego świata " zrzeszają" się aby podpisać petycję coś w stylu chcemy tę grę i koniec...Freelancer 2 miał być prostą strzelanką tylko dla Xbox 360, ale Microsoft uznał że nie ma sensu się w to pchać i zamknął studio odpowiedzialne za grę. Wątpię aby petycja coś zmieniła.Natomiast filmiki wyciekły wraz tech-demem 2-3 lata temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 taa nawet jak to microsoft zrobi ,to oczywiście pójdzie tylko "na najnowszym Windows 8" i za 200-300 zł.Trybu multiplayer nie będzie, poza tym gra byłaby marnym portem z xkloca.I jestem pewny że tak by się to skończyło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 ale przyznajcie ciekawie by było pograć w F2 choćby w demko lub triala..P.S. freelancer nie kosztowałby ok. 200-300 zeta tylko gdzieś minimum z 900 zł ( patrzałem ostatnio pakiet microsoftu [ word, excel, power point ] kosztował ok. 1130 zł...)Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Cytatale przyznajcie ciekawie by było pograć w F2 choćby w demko lub triala..P.S. freelancer nie kosztowałby ok. 200-300 zeta tylko gdzieś minimum z 900 zł ( patrzałem ostatnio pakiet microsoftu [ word, excel, power point ] kosztował ok. 1130 zł...)PozdroNie znam się ale wydaje mi się że 200 złotych to standardowa cena na x-pudło za exclusive. Nie porównuj cen oprogramowania użytkowego do gier komputerowych, to inna liga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 przynajmniej bill nie nabił by sobie znowu kasy hehe ( microsoft zmienił BOSS'a ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts