Woleyko Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Witam mam małe pytanie czy ktoś wie może czy powstał lub powstaje nowy mod Battlestar Galactica?? Pytam się ponieważ ostatnio znalazłem wersje Killerog BSG Ships w wersji 0.6 ale ten mod jest moim zdaniem do bani Mianowicie Battlestar Pegasus w modzie jest całkiem innego koloru niż w filmie , tekstury wszystkich statków są słabe , skala statku jest okropna , nie ma porządnego uzbrojenia , moim zdaniem powinno być tutaj całkiem nowe np.wyrzutnia rakiet a najgorsze jest to że osiągi i cena są straszne przegięte .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ależ to jest proste ... nie podoba się? nie graj... jak mówiłem proste..Pozostaje jeszcze 2 możliwość.. jeśliś taki mądry zrób sam modele + tekstur + broń dla statków...Cięta riposta ):|| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Temat Dodatkowe statki/okręty/latadła do X3:TC a w nim link do [SHIPS]Battlestar Galactica Ships Ver 1.8Nie wiem, nie testowałem, może będzie lepszy, może gorszy, sam się przekonaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi