Vidaar Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Chyba każdy/a z Was to miał/a. Przebywanie przez dłuższy czas w sektorze Aldrin może doprowadzać do szału, nie tylko ze względu na niskie FPSy. Kawałek który Egosoft wybrał dla Aldrina może nie wydaje się jakiś szczególnie okropny (wg. mnie pasuje do sektora na wejście, bo ma taki dramatyczny nastrój) ale do jasnej cholery, to ma tylko 50 sekund! Będąc w sektorze przez 5 minut muzyczka zapętli się około pięć razy, a jak każdy z Was wie, za pięć minut nie doleci się nigdzie w tym sektorze! Temat poświęcam więc Waszym propozycjom jakim utworem zastąpić "fabryczną" muzykę w Aldrin.Osobiście typuję, a nawet już podmieniłem ją na kawałek zespołu Black Sabbath pt. "E5150" z albumu Mob Rules.Muzyka z Aldrin to plik 08506.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 A nie lepiej wyłączyć głośniki? Ja w zasadzie cały czas gram bez dźwięku. Dlaczego? Bo mam głośniki 5.1, a gram z reguły późnym wieczorem, gdy rodzina już śpi. Sąsiedzie mnie nie obchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidaar Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ekhem... No dobrze, to jest jakieś rozwiązanie, ale ja gram z dźwiękiem i NIE zamierzam z niego rezygnować. Ja nie mam głośników tylko słuchawki podpięte do kompa, i myślę że pan też mógłby tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Mógłby, ale mi się nie chce Inne rozwiązanie: nie latać po sektorze, mało to innych? Masz tam sprawę, załatw zdalnie.No i sam podałeś rozwiązanie, podmiana pliku z muzyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidaar Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Fabuł nie można robić zdalnie (No, oprócz HUB), a temat poświęciłem propozycjom forumowiczów jaką muzyką można by zastąpić standardową w Aldrin. Swoją propozycję już dałem. Nie przeczytał pan dokładnie pierwszego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Zastąp dowolną muzyczką. Problem znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 CytatFabuł nie można robić zdalnie (No, oprócz HUB)Ale to zajmuje tylko chwilę, nie spędzasz tam aż tak dużo czasu.Propozycje oczywiście wszyscy mogą składać, ja podałem swoją (głośniki off) CytatSwoją propozycję już dałem. Nie przeczytał pan dokładnie pierwszego posta.CytatNo i sam podałeś rozwiązanie, podmiana pliku z muzyką.Czytam, to ty nie czytasz uważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Nie wiem z czego i po co robicie znowu taki problem. Marcin pytał o jakieś fajne kawałki pasujące do tego sektora, a od razu pojawia się niepotrzebna dyskusja.To tak jakby ktoś zapytał jaki olej kupić do danego silnika, a ktoś inny odpowiedział mu 'po co ci samochód? chodź pieszo, ja tak robię'.Co do tematu, każdy pewnie poleci coś pod siebie. Ja zwykle zamieniam te mniej udane kawałki na jakieś ambientowe albo coś ze spokojniejszych Shpongle, ATB, itditp.Przykładowo http://www.youtube.com/watch?v=Hmh1LZ6Ql7Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidaar Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 CytatNie wiem z czego i po co robicie znowu taki problem. Marcin pytał o jakieś fajne kawałki pasujące do tego sektora, a od razu pojawia się niepotrzebna dyskusja.To tak jakby ktoś zapytał jaki olej kupić do danego silnika, a ktoś inny odpowiedział mu 'po co ci samochód? chodź pieszo, ja tak robię'.Co do tematu, każdy pewnie poleci coś pod siebie. Ja zwykle zamieniam te mniej udane kawałki na jakieś ambientowe albo coś ze spokojniejszych Shpongle, ATB, itditp.Przykładowo http://www.youtube.com/watch?v=Hmh1LZ6Ql7YDziękuję! Wreszcie ktoś zrozumiał o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 CytatDziękuję! Wreszcie ktoś zrozumiał o co mi chodzi. Ależ ja Cię zrozumiałem. Tylko uważam, że robisz z igły widły. A biorąc porównanie Prowlera: mówisz "Skończył mi się olej w silniku, muszę kupić nowy silnik".Ja również EDIT:Może to:http://www.egosoft.com/download/superbo ... dtrack.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Ja tam sobie w Aldrin ustawiam Gulmire z filmu Iron Man. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 mi także świdruje uszy od tej muzyczki.. tu się akurat niezbyt postarali .. ja zmieniłem ten kawałek na EARTH ( w xtm-ie tak się to nazywa [ sam mam x3TC] , a w x#TC nie wiem jaki jest numer tej ścieżki. ), i mi tak pasuje.. PozdrawiamWolFBlade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Ja tam Earth daje do ziemi, a Earth Orbit Battle(to samo co earth tylko że bez głosów) do Marsa i Księżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi