maksym7 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Cześć wszystkim.Jestem na etapie powtarzania misji aby uzyskać odpowiednią rangę. (misja 11)Podczas wykonywania kolejnej misji eskorty konwoju (2 lub 3) przechodzą mi przez południową bramę 2 okręty z konwoju. Pozostałe dwa ustawiają się ładnie przed bramą i chyba czekają bez ruchu na oklaski W międzyczasie atakuje konwój kilka klastrów lub korwet. Jak długo mam czekać aż łaskawie przejdą przez bramę? Jeden ze statków konwoju, rybołów, został zniszczony ( tak więc w celach misji mam zmianę z eskorty 5 na 4 statki). Podchodzę do misji 2 lub 3 raz już... Czy należy doprowadzić do przejścia wszystkich statków (5 sztuk)?Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomX3 Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 a przelec sam przez brame to powinno je odblokowac, przynajmniej u mnie zadzialalo w tej misji a mialem ja kilka razy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 I nie przejmuj się jak misji nie wykonasz, po chwili dostaniesz następną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksym7 Posted November 8, 2010 Author Share Posted November 8, 2010 Dziękuję za odpowiedzi, TomX3 miał rację, pomogło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts