maksym7 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Cześć wszystkim.Jestem na etapie powtarzania misji aby uzyskać odpowiednią rangę. (misja 11)Podczas wykonywania kolejnej misji eskorty konwoju (2 lub 3) przechodzą mi przez południową bramę 2 okręty z konwoju. Pozostałe dwa ustawiają się ładnie przed bramą i chyba czekają bez ruchu na oklaski W międzyczasie atakuje konwój kilka klastrów lub korwet. Jak długo mam czekać aż łaskawie przejdą przez bramę? Jeden ze statków konwoju, rybołów, został zniszczony ( tak więc w celach misji mam zmianę z eskorty 5 na 4 statki). Podchodzę do misji 2 lub 3 raz już... Czy należy doprowadzić do przejścia wszystkich statków (5 sztuk)?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX3 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 a przelec sam przez brame to powinno je odblokowac, przynajmniej u mnie zadzialalo w tej misji a mialem ja kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 I nie przejmuj się jak misji nie wykonasz, po chwili dostaniesz następną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym7 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Dziękuję za odpowiedzi, TomX3 miał rację, pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi