Vertaril Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam. Próbuję znaleźć wyposażenie, ale za cholerę nie mogę znaleźć tych dwóch rzeczy: Pulsacyjne Działo Fotonowe Alfa oraz Osłona 125MJ. Moglibyście mi powiedzieć, gdzie je znaleźć? (byle nie u Paranidian - wojna... z resztą sobie poradzę). Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Kilka dni temu pojawił się podobny temat http://xudb.pl/topic/1509-fabryka-wmp-i-giw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertaril Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Tak, przeglądałem go, ale nie wiem czy koniecznie mi jest potrzebna Mapa Scorpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Skoro przeglądałeś to widziałeś pewnie też link do mapy online, który podałem w jednym z postów. Jeśli nie chcesz użyć żadnej z tych map to pozostaje Ci albo ręczne przeglądanie każdego sektora, albo jakiś skrypt wyszukujący towary (poszperaj w temacie o spolszczeniach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertaril Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Dobra, użyłem mapy Scropa zgodnie z instrukcją. Według niej Alpha Pulse Photon Cannon jest w fabryce znajdującej się CSE. Poleciałem, sprawdziłem i nic, tylko fabryka WMP. A tak poza tematem, to jak dokować Mamutem do stacji? Np. jak chciałem zadokować do tej fabryki WMP to nijak, nawet z odległości 1km (bo podobno w niewielkiej odległości można handlować). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 TL dokuje tylko do stoczni,doków i placowek, tak samo M7,m7+,m1,m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Prawdopodobnie nie zaktualizowałeś danych dla Mapy Scorpa, poczytaj temat w FAQ o mapie Scorpa, jak ją skonfigurować i używać.Duże statki (takie jak TL, M1 i M2) mogą dokować tylko do stoczni i Doków zaopatrzeniowych, ale o tym pisze w instrukcji, polecam się z nią zapoznać dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertaril Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Jasne, ale jak w takim razie mam kupić działo? Przesiąść się, kupić, zadokować do Doku i wymienić ładunek? To trochę trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 CytatJasne, ale jak w takim razie mam kupić działo? Przesiąść się, kupić, zadokować do Doku i wymienić ładunek? To trochę trwa... Oczywiście że tak. Ale nie kupujesz co pięć minut działa dla jednego statku, więc nie przesadzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 No może i trwa ale jakby wyglądał taki mamut uwieszony przy małej stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertaril Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 W sumie racja, on i tak jest jak 2/3 doku jak nie więcej... xD Dobra, już sobie jakoś radzę i kupiłem te działa, dzięki za pomoc. Sprawdziłem tą mapę online co był w innym temacie i tam pokazało, że oprócz CSE jest jeszcze w Herron's Nebula i rzeczywiście był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi