Jump to content

Broń

Vertaril
 Share

Recommended Posts

Witam. Próbuję znaleźć wyposażenie, ale za cholerę nie mogę znaleźć tych dwóch rzeczy: Pulsacyjne Działo Fotonowe Alfa oraz Osłona 125MJ. Moglibyście mi powiedzieć, gdzie je znaleźć? (byle nie u Paranidian - wojna... z resztą sobie poradzę). Dziękuję.

Skoro przeglądałeś to widziałeś pewnie też link do mapy online, który podałem w jednym z postów. Jeśli nie chcesz użyć żadnej z tych map to pozostaje Ci albo ręczne przeglądanie każdego sektora, albo jakiś skrypt wyszukujący towary (poszperaj w temacie o spolszczeniach).

Dobra, użyłem mapy Scropa zgodnie z instrukcją. Według niej Alpha Pulse Photon Cannon jest w fabryce znajdującej się CSE. Poleciałem, sprawdziłem i nic, tylko fabryka WMP. A tak poza tematem, to jak dokować Mamutem do stacji? Np. jak chciałem zadokować do tej fabryki WMP to nijak, nawet z odległości 1km (bo podobno w niewielkiej odległości można handlować).

Prawdopodobnie nie zaktualizowałeś danych dla Mapy Scorpa, poczytaj temat w FAQ o mapie Scorpa, jak ją skonfigurować i używać.

Duże statki (takie jak TL, M1 i M2) mogą dokować tylko do stoczni i Doków zaopatrzeniowych, ale o tym pisze w instrukcji, polecam się z nią zapoznać dokładniej.

W sumie racja, on i tak jest jak 2/3 doku jak nie więcej... xD Dobra, już sobie jakoś radzę i kupiłem te działa, dzięki za pomoc. Sprawdziłem tą mapę online co był w innym temacie i tam pokazało, że oprócz CSE jest jeszcze w Herron's Nebula i rzeczywiście był.