kuba723 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 WitamOstatnio przeglądając pewną stronę znalazłem pewien statek http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=NzgzMDA2MDM czyli ,,Argon military transport''.Chciałbym wiedzieć czy jest jakiś Skrypt/Mod który pozwala na jego zakup lub zdobycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Nie kojarzę by jakikolwiek mod czy skrypt go udostępniały w sprzedaży. Jedynym wyjściem chyba będzie użycie cheat package i stworzenie jednego egzemplarza statku, potem mógłbyś go przerobić na plany i produkować w HQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Mozesz go sobie stworzyc jak mowi Prowler, albo uzyc skryptu 'add ship' z dostepnego po zainstalowaniu Plugin Managera. Wowczas trzeba odpalic go ze skrypt edytora. Dziala, bo zawsze dodaje sobie ten zacny statek do stoczni Argonskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba723 Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Kuba, powiedz mi, jak wygląda transportowanie surowców za pomocą teleportera do tego statku? Kiedyś miałem ten statek, przyznam sie szczerze, że transportowanie towarów było troszku dziwne. Może dlatego, że statek generalnie nie jest dostępny w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Pamiętam,że podczas 2 misji Fabuły w czystym X3:Reunion lecieliśmy tym statkiem i ochranialiśmy go z pozycji tylnego strzelca.A w XTM-ie był on do kupienia lecz w TC sie z nim nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Jak dla mnie to ten statek jest prawie najlepszy.. duża ładowność.. wieżyczki prawie w każdym miejscu... zwrotny, szybki...nic dodać nic ująć.. gdyby tylko ego chciało się go trochę zmodernizować... wygląda jak połączenie grafy z x 2 i x 3...POZDRAWIAM (wiecie kto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jak dla mnie ten statek to cud techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Mocne słowa... ale ja żadnego statku nie nazwałbym " cudem techniki". Dla mnie istnieją statki nie-dobre , dobre , ulubione.. w tej kolejności => Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wiesz WolfBlade, równie dobrze można by powiedzieć że nie-dobre , dobre , ulubione może być danie, posiłek. Co do samego statku sam miałem przyjemność nim latać i byłem z niego naprawdę zadowolony. Wiesz jedni podniecają się Vidarem inni Hypciem. Z prowadzonych konwersacji można by wywnioskować że wielu forumowiczów mogło by nazwać Hypcia lub Vidara cudem techniki, bo tak zajadle prowadza dyskusje, które w sumie nie mają końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolfBlade Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jeśli już miałbym się wypowiadać co do dobrych statków , wybrałbym novę , ma prawie wszystko.A najlepsze wg. mnie statki robią paranidianie.P.S. I tak wiemy że wygrałby Hipek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Chcę zrobić nowy profil startowyCo mam wpisać aby statkiem początkowym był Argon Military Transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jesteś tu nowy więc ci powiem.SpoilerFAQ i opcja "szukaj"!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 CytatJesteś tu nowy więc ci powiem.SpoilerFAQ i opcja "szukaj"!!!!! )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 WitamChcę wiedzieć czy skrypt Menagerie Shipyard v1 dodaje statek o nazwie Argon military transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 CytatWitamChcę wiedzieć czy skrypt Menagerie Shipyard v1 dodaje statek o nazwie Argon military transport.Znajdź na forum temat z tą stocznią. Znajdziesz tam link do tematu tego skryptu na forum Egosoftu, w pierwszym poście tego tematu jest screen z zawartością stocznia, szukaj na liście interesującego Cię statku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi