Gonsienica Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Mam takie 2 pytania na temat uzbrojenia, a raczej jego fabryk.- Gdzie znajdę fabrykę WMP, bo w dokach zaopatrzeniowych tej broni troszkę mało. Widziałem kiedyś w Aladna Hill, jak grałem na profilu Bankrut zabójca, a teraz jakby tej fabryki nie ma . Znajdę gdzieś jeszcze jedną taką(gram jak coś na Łatwiźnie)?- Gdzie mogę kupić Generator Impulsów Wstrząsowych? Jest jakaś fabryka? Wiem że istnieją, bo widziałem jak pirat do mnie z niej strzelał.To tyle. Z góry dziękuje za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 FAQ pkt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonsienica Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 ja gram bez skryptów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Możesz używać mapy Scorpa bez skryptu sprawdzającego bieżące położenie obiektów w czasie rozgrywki, po prostu miałbyś domyślny układ z początku gry.Jeśli nie chcesz jej instalować to zerknij na przykład tutaj:http://www.pagemark.nl/x3activemap/Tutaj również znajdziesz układ stacji z początku gry, niektóre mogły u Ciebie zniknąć, mogły się też pojawić inne.Jeśli u Ciebie kiepsko z angielskim to podpowiem WMP = High Energy Plasma Thrower (HEPT), GIW = Concussion Impulse Generator (CIG). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonsienica Posted October 22, 2010 Author Share Posted October 22, 2010 wysłałem mój statek do najbliższej skrzynki z GIW i nie ma. Coś nie dokładna ta mapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Być może skrzynki po jakimś czasie albo w jakimś określonym przypadku znikają, lub autor opierał się na wcześniejszej wersji gry. Nie wiem, w Reunion nigdy nie interesowałem się tymi skrzyniami Pytałeś o fabryki i dlatego podałem ten link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts