Szynszyl Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 WitamZbudowałem kompleks jednak trochę chybiony o jedna stacje (kuźnia miotaczy WP), chciałbym ja usunąć z kompleksu jak to zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Zniszczyć węzeł (a raczej rurę) łączący ją z kompleksem. Było nie dawno na forum o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Możesz ją też po prostu na razie wyłączyć, jeden z patchy dodał taką możliwość. Jeśli będziesz później potrzebował tej broni, albo zmienisz trochę koncepcję to w każdej chwili można będzie ją uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 27 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Węzła nie zniszczę bo nie wiem który to ale zainstalowałem patcha i skorzystałem z opcji wyłącz. Danke chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi