Xenon.Q Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Witam mam problem z trybem Multiplayer w Full Spectrum Warrior Ten Hammers mianowicie gdy chce wyszukać serwer to wyskakuje błąd i gra wychodzi w pulpit...Proszę o pomoc bo bardzo bym chciał zagrać z innymi w tą gre przez internet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Strzelając wskazywałbym na DirectX, a zwłaszcza na biblioteki odpowiedzialne za obsługę sieci. Sprawdź 'dxdiag'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 14 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Pomogło... tzn musiałem podmienić plik 'txt' na plik rar wyodrębnić go i wszystko spoko Pozdorwienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terror Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Xenon.Q mógłbyś mi dokładniej wytłumaczyć jak to zrobić, lub ktokolwiek inny. Za pomoc z góry dziękuję ! Tak wiem mega up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Tak bardzo jesteś zdesperowany że szukasz szczęścia na losowych forach z googla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terror Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Szukałem odpowiedzi na wielu różnych stronach, lecz tylko tutaj uzytkownik zmagający się z problemem go rozwiązał i tak, jestem zdesperowany . Może jednak ktoś mi pomoże??UP.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Narika Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Wystarczy, że zainstalujesz najnowszy patch do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi