Green Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 zakupiłem elektrownie słoneczną, rozmieściłem dokonałem ustawień i nic się nie dzieje, żadnych statków przypisanych, nic nie produkuje, przelałem kredyty na zakup kryształów i dalej nic, tylko miga na żółto sam przywiozłem z odległego sektora kryształy jednak nie mogę dokonać przelewu - transmisji owych do elektrowni :ph34: jakieś sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Statki musisz przypisać sam, towary przenosi się w oknie zarządzania fabryką. Zerknij do instrukcji- nie odpowiadamy na pytania, na które odpowiedzi można w niej znaleźć. Jeśli chcesz żeby była zupełnie bezobsługowa (tzn. bez przypisanych statków) to musisz poprzestawiać ceny. Cena kryształów powinna wtedy być ustawiona trochę powyżej średniej, a ogniw poniżej. Jeśli udało Ci się trafić to po jakimś czasie statki AI zaczną same obsługiwać Twoją stację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 grę mam z drugiej ręki tak więc brak instrukcji obsługi,na płycie sa instrukcje jakieś jednak w języku English a mój is very poor...welllltak więc bardzo proszę o poradę, gdyż wyhandlowałem trochę kasy więc co nieco już kumam jeżeli chodzi o polecenia jednak nie wiem jak to wykonać aby przypisać statek do mojej elektrowni, mam handlowe moduły 1 i 2 a mimo to okno handel jest nieaktywne i to zarówno jak tam jestem jak i steruję z myśliwca (mowa o orgońskim Merkurym)przeszedłem symulację handlu jednak tam już statki były przypisane do baz handlowych proszę zatem o porady doświadczonych graczymoja elektrownia stoi :ph34: kryształy na orgońskim Merkurym mam i nie wiem jak mam je dostarczyć do elektrowni bądźcie wyrozumiali dla mnieszukałem podobnych wątków jednak niewiele znalazłem i stąd moje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Cytatgrę mam z drugiej ręki tak więc brak instrukcji obsługi,na płycie sa instrukcje jakieś jednak w języku English a mój is very poor...wellllZ drugiej ręki? Tzn. z jakiej? Made by torrenty.org? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 gra jest oryginalna wersja PL 1.4, zakupiona na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Cytatgra jest oryginalna wersja PL 1.4, zakupiona na allegro Jeśli tak, to na płycie musi być instrukcja PL w PDF-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 jak pisałem wyżej dopatrzyłem się wersji anglojęzycznej powoli zdobywam szlify - problem rozwiązałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 takie pytanieczy warto stawiać fabrykę krzemu kiedy jej wydajność wynosi 26? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Niezbyt oplacalne to bedzie, lepiej rozejrzyj sie za czyms co ma w granicach 30-40. Skanuj w Ore Belt, tam jest sporo dobrych asteroid. Tylko uwazaj na Khaak, w pewnym momencie gry Ore Belt robi troche niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 W X2 nie zaleca się kopania w Ore Belt ze względu na fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 dzięki Wam wielkie za pomoc i odpowiedzi - sugestie bardzo przydatne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi