Jump to content

ekonomia i zarządzanie fabrykami

Green
 Share

Recommended Posts

zakupiłem elektrownie słoneczną, rozmieściłem dokonałem ustawień i nic się nie dzieje, żadnych statków przypisanych, nic nie produkuje, przelałem kredyty na zakup kryształów i dalej nic, tylko miga na żółto 😆

sam przywiozłem z odległego sektora kryształy jednak nie mogę dokonać przelewu - transmisji owych do elektrowni :ph34:

jakieś sugestie 😀

Statki musisz przypisać sam, towary przenosi się w oknie zarządzania fabryką. Zerknij do instrukcji- nie odpowiadamy na pytania, na które odpowiedzi można w niej znaleźć.

Jeśli chcesz żeby była zupełnie bezobsługowa (tzn. bez przypisanych statków) to musisz poprzestawiać ceny. Cena kryształów powinna wtedy być ustawiona trochę powyżej średniej, a ogniw poniżej. Jeśli udało Ci się trafić to po jakimś czasie statki AI zaczną same obsługiwać Twoją stację.

grę mam z drugiej ręki tak więc brak instrukcji obsługi,

na płycie sa instrukcje jakieś jednak w języku English a mój is very poor...wellll

tak więc bardzo proszę o poradę, gdyż wyhandlowałem trochę kasy więc co nieco już kumam jeżeli chodzi o polecenia jednak nie wiem jak to wykonać aby przypisać statek do mojej elektrowni,

mam handlowe moduły 1 i 2 a mimo to okno handel jest nieaktywne i to zarówno jak tam jestem jak i steruję z myśliwca (mowa o orgońskim Merkurym)

przeszedłem symulację handlu jednak tam już statki były przypisane do baz handlowych

proszę zatem o porady doświadczonych graczy

moja elektrownia stoi :ph34:

kryształy na orgońskim Merkurym mam i nie wiem jak mam je dostarczyć do elektrowni 😆

bądźcie wyrozumiali dla mnie

szukałem podobnych wątków jednak niewiele znalazłem i stąd moje pytania 😀

• 2 weeks later...