Gonsienica Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam. To mój pierwszy post na tym forum. Mam taki małe pytania, dotyczący aktualizacji. Mam wersje X3 Reunion v1.1 z gazety, i nie wiem, czy mogę pobierać aktualizacje. Jeśli tak to mam takie jeszcze jedno pytanie dotyczące zapisów. Czy jak ściągnę aktualizację to zapisy przestaną działać? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Spokojnie możesz aktualizować do najnowszego patcha 2.5, wszystkie patche są zawsze kompatybilne z zapisami gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dałem na uaktualnienia, wchodzi mi na stronę EGOSOFT i pisze że muszę zarejestrować grę a dokładniej zrobić konto na ich forum. To tak zawsze jest?Teraz zobaczyłem że dodatkowo pisze, że nie ma aktualizacji do mojej gry. A dokładniej "Searching for updates for X³: Reunion (PL).Your current game version is 1.04.03 and appears to be updated to the latest level so there are no required updates available for you at this time." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 A musisz to robić z poziomu gry?Tu się ściąga aktualizacje: http://www.egosoft.com/download/x3/patches_pl.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Teraz mam tylko problem, czy będzie aktualizacja działać i które powinienem pobrać...Mam do wyboru takie: X³: Reunion Update 1.4 -> 2.5 [mirror] X³: Reunion Update 1.4 -> 2.5 X³: Reunion Update 1.4 -> 2.5 via BitTorrent [mirror] Przepraszam za takie pytania ale nigdy nie pobierałem aktualizacji do tego typu gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Na pierwszej pozycji w linku, który Ci podałem jest 1.0+ -> 2.5 i tę trzeba zainstalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 bierz ta z pierwszego linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dziękuje za te instrukcje jak ściągnąć aktualizacje. Jeszcze tylko jedno pytanie. Czy po pobraniu muszę jeszcze coś z nim zrobić? Na przykład wrzucić go do pliku z grą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Jezu, wyrzucić od razu do kosza...Oczywiście że musisz jeszcze go zainstalować, są to pliki .exe, więc dwuklik na pliku i uruchomi się instalator patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Radze dobrze zapoznac sie z instrukcja, bo skoro sa problemy przy instalacji patcha to to co sie bedzie dzialo w grze to juz bedzie ostra akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Chyba działa. Tylko nie wiem co dodaje, bo jak narazie widzę tylko angielskie nazwy w głównym menu oraz guzik autodestrukcji. Czy dodaje coś ciekawego, nowe statki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 W okienku przy instalacji patcha pisze co patch dodaje, a jak nie to wio na strone egosoftu skad go sciagnales i czytac jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dziękuje za pomoc. Póki co wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi