Xenon.Q Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Witam , mam problem poszukuje linku do mapy wszystkich sektorów... Pytam o to ponieważ chcę sprawdzić czy mam już wzystkie odnalezione sektory miałem kiedyś ten link ale go zapomniałem i nie moge teraz tej mapy znaleźć.PS: Nie chodzi mi o mape scorpa Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Map jest kilka, jedna z nich: http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ta wystarczy dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi