red45 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Witam,Dopiero zaczynam przygodę za światem X, chociaż moją pierwszą grą tego typu było Elite na ZX Spectrum :-) X3:TC kupiłem sobie w taniej serii. Zastanawiam się, czy warto zagrać też w Reunion? Podobno wyszedł on na płycie z jakimś czasopismem - pamiętacie może z którym i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Play, nr listopad 11/2007ale już tego raczejnie dostaniesz No chyba że trzymają te gazetki w magazynie prawie 3 lata hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Z czasopismami wydane było przynajmniej dwa razy: Play listopad, nr. 11/2007 i Komputer Świat Gry lipiec, nr. 4/2009. Jeśli nie chcesz pudełkowej wersji gry to poszperaj np. na allegro, może dostaniesz którąś z tych z drugiej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jak Prowlerze rzecze, wlasnie sprawdzalem na allegro. Sa do kupienia egzemplarze z gazetki. Cana bedzie 10 zeta + koszty wys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red45 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dzięki za sugestie. Sprawdziłem allegro i faktycznie można kupić. Z tego co czytałem na forum Reunion miał dużo lepszy wątek fabularny od TC i z tego względu chciałbym również w niego pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dasz sobie rady, fabulka jest nawet calkiem spoko poza 'dziwna' koncowka. Cala fabule mozesz robic 'z marszu' nie zajmie to dlugo, a warto.Spoilernie licz na to, ze w ostatniej misji bedziesz pilotowal swoj niszczyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 O ile dobrze radzisz sobie z angielskim tak samo jak z polskim lub odrobinę słabiej, to polecam stronę GamersGate. z tej strony możesz zakupić gry online, które możesz od razu zassać z sieci. Fajna sprawa jak ma się szybki internet, ja mam 850 kb/s, więc jestem stałym klientem Gamersgate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi