red45 Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Witam,Dopiero zaczynam przygodę za światem X, chociaż moją pierwszą grą tego typu było Elite na ZX Spectrum :-) X3:TC kupiłem sobie w taniej serii. Zastanawiam się, czy warto zagrać też w Reunion? Podobno wyszedł on na płycie z jakimś czasopismem - pamiętacie może z którym i kiedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Play, nr listopad 11/2007ale już tego raczejnie dostaniesz No chyba że trzymają te gazetki w magazynie prawie 3 lata hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Z czasopismami wydane było przynajmniej dwa razy: Play listopad, nr. 11/2007 i Komputer Świat Gry lipiec, nr. 4/2009. Jeśli nie chcesz pudełkowej wersji gry to poszperaj np. na allegro, może dostaniesz którąś z tych z drugiej ręki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Jak Prowlerze rzecze, wlasnie sprawdzalem na allegro. Sa do kupienia egzemplarze z gazetki. Cana bedzie 10 zeta + koszty wys. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red45 Posted October 8, 2010 Author Share Posted October 8, 2010 Dzięki za sugestie. Sprawdziłem allegro i faktycznie można kupić. Z tego co czytałem na forum Reunion miał dużo lepszy wątek fabularny od TC i z tego względu chciałbym również w niego pograć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Dasz sobie rady, fabulka jest nawet calkiem spoko poza 'dziwna' koncowka. Cala fabule mozesz robic 'z marszu' nie zajmie to dlugo, a warto.Spoilernie licz na to, ze w ostatniej misji bedziesz pilotowal swoj niszczyciel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 O ile dobrze radzisz sobie z angielskim tak samo jak z polskim lub odrobinę słabiej, to polecam stronę GamersGate. z tej strony możesz zakupić gry online, które możesz od razu zassać z sieci. Fajna sprawa jak ma się szybki internet, ja mam 850 kb/s, więc jestem stałym klientem Gamersgate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts