Xenon.Q Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Jak już wspominałem w temacie Ranking forumowiczówSpoilerzajrzyj najpierw w ten temat Ranking forumowiczów a bendziesz wiedział o co chodzi w dziale sugestie zbieram tych którzy chcą wystąpić w tym filmie SpoilerPodajcie Wasze nicki które wystąpią w naszym filmie oraz jak macie przedstawcie swoje pomysły aby prace z filmem szły szybciej i również aby było to bardziej ekscytujące początek może być taki lecz możemy go zawsze zmienić: W roku(to już od Was zależy) klan pod nazwą XuDb(nazwa bendzie występować jeśli adminowie się zgodzą zawsze można ją zmienić) wyleciał do sektorów Xenońskich ich cel to sektor Xenon Core mieli zamiar przejąć 'konstrukcje' wysysającą energię z ogniestej planety tuż przy niej...SpoilerReszte dokończymy wszyscy razem.Mam nadzieje że podoba się Wam mój pomysł i przyłożycie się do pracy. Pozdrowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Brzmi ciekawie, ja się zgadzam na nazwę XUDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 dobry pomysł uciągnie twój komp jakąś ogromną flotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Moja flota to:Spoiler2 Gryf , 5 Tytan 4 Boreasz , 4 Ciężka Nemezis , 10 Centaur oraz 10 Rybołów , 3 Tokio 43 Spitfire , 18 Nova Zwiadowca , 20 Nova Strażnik , 14 Zaćmienie , 16 Springblosom , 11 Mistral , 5 Merkury , 4 Pochwa oraz 4 Pustółka. To moja flota oczywiście moge zrobić wiele większą bo mam 351 mln w banku ^.^Zrozumiałe chyba że każdy może sobie wybrać statek w zależności od jego Rangi na Forum jak było to pisane w temacie Ranking forumowiczów. Postaram się również zdobyć statki które były pokazywane w temacie Ranking forumowiczówPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 kapitan miał raczej na myśli twój sprzęt, a nie flotę. Weź też poprawkę na Frapsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 xenon,zdobądź arana podepnij 2 niszczyciele naprzykłąd te boreasze(chyba się tak da?) i będzie okręt flagowy PS i miałem na myśli parametry kompa czy uciągnie tę całą walczącą flotę Fajnie by wyglądało jakby uciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nie ma problemu mam kompa świetnego i nie bendzie żadnych problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nie chciałbym żeby to zabrzmiało jakbym się czepiał, ale jeśli to ma być oficjalny filmik to wszelki tekst przepuść najpierw przez jakiś program sprawdzający pisownię żeby uniknąć błędów typu CytatNie ma problemu mam kompa świetnego i nie bendzie żadnych problemów...Pomysł jak najbardziej na plus i mam nadzieję, że uda się wszystko zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Przepraszam za tak banalny błąd ale się śpieszyłem i nie zauważyłem Jak coś to nie uraziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi