Jump to content

Tworzenie filmu dla Forum

Xenon.Q
 Share

Recommended Posts

Jak już wspominałem w temacie Ranking forumowiczów

Spoiler

zajrzyj najpierw w ten temat Ranking forumowiczów a bendziesz wiedział o co chodzi

w dziale sugestie zbieram tych którzy chcą wystąpić w tym filmie

Spoiler

Podajcie Wasze nicki które wystąpią w naszym filmie oraz jak macie przedstawcie swoje pomysły aby prace z filmem szły szybciej i również aby było to bardziej ekscytujące początek może być taki lecz możemy go zawsze zmienić: 😆

W roku(to już od Was zależy) klan pod nazwą XuDb(nazwa bendzie występować jeśli adminowie się zgodzą zawsze można ją zmienić) wyleciał do sektorów Xenońskich ich cel to sektor Xenon Core mieli zamiar przejąć 'konstrukcje' wysysającą energię z ogniestej planety tuż przy niej...

Spoiler

Reszte dokończymy wszyscy razem.

Mam nadzieje że podoba się Wam mój pomysł i przyłożycie się do pracy. 😀

Pozdrowienia... 😀

Moja flota to:

Spoiler

2 Gryf , 5 Tytan 4 Boreasz , 4 Ciężka Nemezis , 10 Centaur oraz 10 Rybołów , 3 Tokio 43 Spitfire , 18 Nova Zwiadowca , 20 Nova Strażnik , 14 Zaćmienie , 16 Springblosom , 11 Mistral , 5 Merkury , 4 Pochwa oraz 4 Pustółka. 😆

To moja flota oczywiście moge zrobić wiele większą bo mam 351 mln w banku ^.^

Zrozumiałe chyba że każdy może sobie wybrać statek w zależności od jego Rangi na Forum jak było to pisane w temacie Ranking forumowiczów. Postaram się również zdobyć statki które były pokazywane w temacie Ranking forumowiczów

Pozdrowienia 😀

Nie chciałbym żeby to zabrzmiało jakbym się czepiał, ale jeśli to ma być oficjalny filmik to wszelki tekst przepuść najpierw przez jakiś program sprawdzający pisownię żeby uniknąć błędów typu

Cytat

Nie ma problemu mam kompa świetnego i nie bendzie żadnych problemów...

Pomysł jak najbardziej na plus i mam nadzieję, że uda się wszystko zrealizować 😆