KryH Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Dzień dobry, musiałem założyć nowe konto ponieważ od kilku lat nie logowałem się i straciłem dostęp do konta e`mail z tamtych czasów. Byłem zarejestrowany jako KryH dlatego obecnie jestem KryHznowu. Wracam do tej świetnej gry "Terran Conflikt" w którą grałem przez kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Fajnie że ktoś tu jeszcze żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Żyje, żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 22 Stycznia Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia W dniu 19.01.2025 o 14:57, KryHznowu napisał: Byłem zarejestrowany jako KryH dlatego obecnie jestem KryHznowu. Stare konto zostało scalone z nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KryH Opublikowano 25 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia O rety! Wiecie jak rozpromienić człowiekowi codzienność, DZIĘKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi