Szynszyl Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Wybaczcie jeśli nie ten dział. Mam pytanko mam sporo rożnych skryptów (większość ładowanych ręcznie a nie z spk), niestety kilka z nich mi zaczęło przeszkadzać. Chciałem je usunąć ale gdy spostrzegłem ilość plików w folderze to zakręciło mi się w głowie. I teraz mam pytanie czy jest jakiś programik lub cuś takiego co pomogłoby mi namierzyć pliki danego skryptu??Z góry dziękuje za pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Najprościej? Przeinstalować grę. Pozbędziesz się wszystkich skryptów, dodasz potem tylko te, które chcesz mieć teraz.Dla bardziej zaawansowanych: Porównać pliki z katalogu script każdego skryptu z plikami w katalogu script w katalogu z grą TC. Usuwać tylko porównane pliki skryptów. Ja używam Total Commandera jako menadżera plików i nie ma z tym problemów. Problem może jednak być tego typu, że czasem skrypt nadpisuje oryginalne pliki skryptów gry swoimi, poprawionymi, zmodyfikowanymi wersjami. Po usunięciu takich plików, a nie przywróceniu oryginalnych wersji plików skryptów, gra może źle działać. Dlatego jednak bezpieczniej jest przeinstalować grę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szynszyl Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 Liczyłem na inną odpowiedź :/ no nic dzięki Yacuś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 CytatLiczyłem na inną odpowiedź :/ no nic dzięki YacuśSorry, life is brutal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts