Szynszyl Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Jak wiadomo (przynajmniej mi) te dwa skrypty gryza się ze sobą. Dlatego zapytam, który polecicie maniakowi wielkich i częstych bitew?? Z tego co wiem to w rrf można ustalić czas co ile jest inwazja (o ile dobrze rozumiem), jednak z drugiej strony słyszałem że przy RI walczą olbrzymie floty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 myślę że RRF jest lepszy, ale jak to w życiu bywa każdy lubi coś innego, tak więc sugeruję przetestowanie RRF i RI. Któryś na pewno przypadnie ci do gustu. Ale jeżeli ważne jest dla ciebie moje zdanie to osobiście stawiam na RRF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szynszyl Posted October 20, 2010 Author Share Posted October 20, 2010 Dzięki Lizard przetestowałem i chyba mi tez bliższy jest RRF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Tak właściwie to jest tylko rozmowa o RRF a RI, więc moim zdaniem ten temat nie powinien znajdować się w dziale Skrypty i Mody, tylko w dziale X3: Terran Conflict. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 CytatTak właściwie to jest tylko rozmowa o RRF a RI, więc moim zdaniem ten temat nie powinien znajdować się w dziale Skrypty i Mody, tylko w dziale X3: Terran Conflict.A RRF i IR to co jak nie skrypty? Więc dział jest odpowiedni dla tego tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts