Boro-Man Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam. Wiem że nikt nie lubi pisanych przeze mnie postów. ALE mam do was pytanie . Czym mianowicie jest XTM? Czym jest i skąd można TO wziąść?? Dla pierwszego który odpowie dam 567.447 Cr. i nowy statek m3 wzmocnioną splicką mambę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 FAQ + opcja szukajNumer konta podeślę na pw, a stateczek przyślij na lawecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Co to wogóle za post ma być?Dla mnie jest to bez sensu , następny już nie lubi Twoich postów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 CytatCo to wogóle za post ma być?Dla mnie jest to bez sensu , następny już nie lubi Twoich postów... Do czyjej wypowiedzi się odnosisz?A Cerber ma rację.Jest coś takiego w FAQ jak #69 Co to jest XTM, skąd go pobrać, jak zainstalować?Jest na forum cały dział poświęcony XTM: http://forum.xudb.pl/viewforum.php?f=7Wystarczy trochę chęci i można samemu znaleźć odpowiedź na swoje pytanie, bez niepotrzebnego nabijania postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi