Xenon.Q Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Witam, mam problem w X3.Problem jest następujący: W sektorze Senator Badlands jest stocznia Yaki i ona jest na "niebiesko" moge nawiązać łączność lecz gdy pytam o zgode na dokowanie olewają mnie i mówią że nie jestem tam mile widziany.No nic w sektorze przed nim jest Habitat Piratów lub w tym samym zapomniałem skleroza robie tam misje i mam wybór odblokowania ich wszystkich budowli nawet w ich głównym sektorze wybieram "Stocznie Yaki" i gdy chce zadokować nadal mówią że jestem tam nie mile widziany.Czy może Wy wiecie w czym problem?PS: Jescze taki dziwny błąd (ja tak myśle) gdy byłem w ich głównym sektorze latał "niebieski" Xen.M i miał misje z celownikiem i gdy chciałem się jej podiąć nie było można nawiązać kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A reputacje u Yaki to jaką masz?Tym skryptem można sprawdzić: Display Ranks. Jak ujemną, to podnieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Pobrałem go i mam prawie netrualną zniszcze pare Paradiańskich Deimosów w ich sektorze i chyba se podniose... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi