okm18 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Witam, dość długo nie grałem w serie X i mam pytanie. Czy w X3: TC są jakieś misję treningowe, żeby sobie przypomnieć co i jak bo nie bardzo teraz wiem od czego zacząć. Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Najprościej sobie przypomnisz wykonując misję Terrańską gdyż nie jest trudna i zawiera wiele aspektów gry. (Abordaż, walka, śledzenie, niestety prawie zero handlu ale możesz się tego nauczyć na Gonnerskiej kampanii albo hardkorowym HUBie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Po starcie na dowolnym profilu, obok Twojego statku pojawi się Szkoła Latania, która poprowadzi Cię przez krótki kurs pilotażu. Jeśli uważasz, że nie o to pytałeś, to patrz post wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi