okm18 Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Witam, dość długo nie grałem w serie X i mam pytanie. Czy w X3: TC są jakieś misję treningowe, żeby sobie przypomnieć co i jak bo nie bardzo teraz wiem od czego zacząć. Z góry dzięki i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Najprościej sobie przypomnisz wykonując misję Terrańską gdyż nie jest trudna i zawiera wiele aspektów gry. (Abordaż, walka, śledzenie, niestety prawie zero handlu ale możesz się tego nauczyć na Gonnerskiej kampanii albo hardkorowym HUBie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Po starcie na dowolnym profilu, obok Twojego statku pojawi się Szkoła Latania, która poprowadzi Cię przez krótki kurs pilotażu. Jeśli uważasz, że nie o to pytałeś, to patrz post wyżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts