Jump to content

Poszukuje Skryptu

Konrad162
 Share

Recommended Posts

Ponieważ nie mogę się doczekać XTM dla X3:TC to poszukuje skryptu, który z tego co pamiętam był w X3:R nie wiem czy taki też jest w X3:TC, a mianowicie szukam skryptu który będzie powodował uszkodzenia statków przy wybuchach innych statków.

PS. Nie bardzo wiedziałem jak nazwać ten temat wiec ma on taką ogólną nazwę

Zabawne wczoraj o tym myślałem.

Nie znam żadnego takiego skryptu ale można by zrobić by po wybuchu statku materializowałaby się fala uderzeniowa rakiety kafar niszcząca i uszkadzająca statki w pobliżu.

Tak więc też podpiszę się pod tym tematem. Mam dość patrzenia jak J czy K eksplodują bardziej jak flashbang niż bomba termojądrowa.

Tak tego tez mnie brakuje w grze... Zdaje sie ten 'ficzer' byl chyba w XTM, co nie ?

Z drugiej strony nie powinno to byc trudne do wykonania. W momencie zniszczenia statku , sktrypt moglby tworzyc np 1-5 min roznego typu w miejscu statku, ktore automatycznie by eksplodowaly. Warunek - Not alive XenK, create obejct "mine" [set damage 1], cos w tym stylu 😀 Odechcialoby sie latania nad pokladem flagowca i koszeniem go z M4.

Cytat

Ja bym poszukiwał innego skryptu. taki który dodaje efekty osłony podczas ostrzału w osłone lub jeśli uszkadzasz kadłub to efekt uszkodzeń kadłuba. To by było fajne .

Przecież efekty ostrzału osłon są w grze. Poszukaj na forum linka do filmu, który nakręciłem aby to pokazać.

Cytat

Przecież efekty ostrzału osłon są w grze. Poszukaj na forum linka do filmu, który nakręciłem aby to pokazać.

hehe nie o taki mu chodzi... chodzi mu o efekt który ukazywałby się prawidłowo czyli tylko i wyłącznie w miejscu uderzenia. I co ważniejsze powinien przestać działać po stracie osłon 😀 a nie tak jak na filmiku 😀