Jump to content

Filmik z X3 TC

Szynszyl
 Share

Recommended Posts

Cytat

Warto też wziąść pod uwagę to że na słabszych maszynach gdzie gracze grają na minimalnych ustawieniach bo więcej nie pociągnie odpalając 2 program hmmm... otrzymamy filmik zwieszający się co parę sekund, szczególnie przy dużych bitwach.

W sensie, że co? Chyba nie dokończyłeś pierwszej myśli, a zacząłeś pisać następną. Jeśli chodzi o samą jakość to jeśli osoba nagrywająca nie będzie miała przycinek, to jedyne przycinki, jakie mogą zdażyć się Tobie to wolne buforowanie 🙁 .

• 5 months later...

requim for a dream nie kojarzyłem tytuł ale jak wklepałem go w google i wyszedł odsłuch to odrazo poznałem to ten epicki który powinien być hymnem narodowym a tak seri to chyba tylko takie coś sie nadaje na dobry podkład dźwiękowy do filmów promujących epickość w kosmosie. A jam inne pytanie jak odtworzyć filmik z intra bez gry ale tak żeby były te napisy . oczywiście moge sobie pobrać z Youtube ale tam niema wersji pl jakby była to bym nie pytał .

• 7 months later...
  • 3 weeks later...
W dniu 30.12.2011 o 17:00, Moskit napisał:

Let's play z tego? 😀 Kurde, nie wiem czy w ogóle warto, bo to zbyt dużo nagrywania imho... Może kiedyś się podołam. 😀

To zrób DoneQuick to jak to robili z Falloutem 2 co przechodzili w 15 min.

Bedzie mniej do nagrywania 😉

P>

• 2 months later...