milan Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 hej mam pytanie dotyczące misji bojowych u terran czy jest jakiś skrypt który by je dodawał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Napisz coś więcej, jak grasz, z jakiego profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Cytathej mam pytanie dotyczące misji bojowych u terran czy jest jakiś skrypt który by je dodawał ???Nie ma.Nie spotkałem się z żadnym, który zmieniałby dostępne w stacjach terran misje, dodając misje bojowe. Jest to ograniczenie, którego nie można zmienić skryptami.Masz dwa wyjścia:Szukać misji bojowych w Heretic End, jest to sektor ziemian, a są w nim stacje innych ras, w których takie misje bywają.Dodać moda DDTC, będziesz miał misji bojowych dla Terran aż nadto w ich nowym sektorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi