Edkin Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Mam kolejny problem... a raczej prośbę. Posiada ktoś skrypt dzięki któremu w stoczniach można będzie kupić Hyperiona? W temacie "Hyperion vs Vidar" użytkownik "Jagoda" napisała że istnieje taki skrypt. Jednak szukałem go na "forum.egosoft.com" i tutaj, jednak nie znalazłem takowego. Próbowałem własnoręcznie pokombinować w "X3 Editor" jednak nic z tego nie wyszło... Nie mam pojęcia który plik odpowiada za ofertę stoczni. Dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 OTAS Shipyard dodaje Hyperiona do stoczni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edkin Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 Wielkie dzięki Yacek, życie ratujesz. Aha, ten skrypt działa z polską wersją gry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Ale sprawdź, bo na 100% nie jestem pewien. Na 99% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edkin Posted August 5, 2010 Author Share Posted August 5, 2010 Sprawdziłem i działa, dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 Ale w stoczni OTAS Hypcia nie ma, o ile dobrze pamiętam to Hypek i CPU są dostępne w stoczni Paranid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 zgadza się Lizard skrypt uzupełnia w te statki stocznie paranid argon i ziemian http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=228460 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 6, 2010 Share Posted August 6, 2010 CytatWielkie dzięki Yacek, życie ratujesz. Aha, ten skrypt działa z polską wersją gry?Oczywiście że działa z polską wersją. Każdy skrypt działa z polską wersją. Czasem skrypt lub mod wymaga polskiego pliku txt, ale w takim przypadku możesz sprawdzić czy jest dostępne spolszczenie skryptu w temacie o spolszczeniach, lub jeśli nie, a chcesz się pozbyć readtextów, zrobić samemu polski plik tekstowy (z tekstem po angielsku) zgodnie z opisem w FAQ (jak pozbyć się readtextów).Hyperiona dodaje ten skrypt i o to chodziło w odpowiedzi, gdzie pojawia się ten statek, nie pytał, a można to jak wskazał kedudg, przeczytać w pierwszym poście tematu ze skryptem na forum Egosoft, zawsze przed ściągnięciem skryptu, warto zapoznać się z opisem jaki podał autor skryptu/moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts