Jump to content

Hyperion w Stoczniach

Edkin
 Share

Recommended Posts

Mam kolejny problem... a raczej prośbę. Posiada ktoś skrypt dzięki któremu w stoczniach można będzie kupić Hyperiona? W temacie "Hyperion vs Vidar" użytkownik "Jagoda" napisała że istnieje taki skrypt. Jednak szukałem go na "forum.egosoft.com" i tutaj, jednak nie znalazłem takowego. Próbowałem własnoręcznie pokombinować w "X3 Editor" jednak nic z tego nie wyszło... Nie mam pojęcia który plik odpowiada za ofertę stoczni. Dzięki.

Cytat

Wielkie dzięki Yacek, życie ratujesz. Aha, ten skrypt działa z polską wersją gry?

Oczywiście że działa z polską wersją. Każdy skrypt działa z polską wersją. Czasem skrypt lub mod wymaga polskiego pliku txt, ale w takim przypadku możesz sprawdzić czy jest dostępne spolszczenie skryptu w temacie o spolszczeniach, lub jeśli nie, a chcesz się pozbyć readtextów, zrobić samemu polski plik tekstowy (z tekstem po angielsku) zgodnie z opisem w FAQ (jak pozbyć się readtextów).

Hyperiona dodaje ten skrypt i o to chodziło w odpowiedzi, gdzie pojawia się ten statek, nie pytał, a można to jak wskazał kedudg, przeczytać w pierwszym poście tematu ze skryptem na forum Egosoft, zawsze przed ściągnięciem skryptu, warto zapoznać się z opisem jaki podał autor skryptu/moda.