milan Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 siema przeczesując forum w poszukiwaniu ciekawych tematów natrafiłem na wpisy mówiące o pilotach do wynajęcia którzy handlowali zarabiając dużooooo pinąszków a więc mam pytanie czy w TC można zatrudnić pilotów którzy by np. handlowali różnymi towarami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Instrukcja do gry, szukaj opisu handlarzy sektorowych i wszechświatowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Jeśli ci standardowi handlarze o których pisał Yacek nie wystarczają to można skorzystać ze skryptu Ekonomiczny Handlowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doe Posted August 3, 2010 Share Posted August 3, 2010 Cytatsiema przeczesując forum w poszukiwaniu ciekawych tematów natrafiłem na wpisy mówiące o pilotach do wynajęcia którzy handlowali zarabiając dużooooo pinąszków a więc mam pytanie czy w TC można zatrudnić pilotów którzy by np. handlowali różnymi towaramiJeszcze można skorzystać ze słownika ortograficznego, co podnosi jakość rozgrywki oraz lepiej wygląda na forum.Yacek, jesteś moim guru w kwestii ignorowania / pobłażania jeśli chodzi o takie posty. Ja bym gonił leni gdzie pieprz albo słowniki rosną ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Są jeszce inni piloci do wynajęcia:Poszukiwacz - pilot wyposażony w TL lub TS będzie łupał asteroidy w wybranym przez ciebie sektorze i pozyskiwał z nich cenne surowce, które możemy sprzedać lub wykorzystać do produkcji naszych statków, uzbrojenia jak i części za pomocą których możemy tuningować nasze statki. Sktypt Poszukiwacz (Prospector) Za pomocą skryptów Military transport, Personel transport, Codea i Mefos również możemy zatrudnić personel więcej dowiesz się w temacie tych skryptów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts