Kapitan Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 SpoilerChodzi o 11 misję fabuły final fury,dokuję do bazy wojskowej w argońskim sektorze wojskowym,Split mówi ,że kha-ak odkryli przyczółek gada jeszcze że posiłki są w drodze i że mam leciec.I tu zaczyna się problem,bo po tej ''rozmowie'' patrzę do zakładki misje a tam dalej pisze żebym dokował do bazy mimo że w niej jestem.Ponowne dokowanie,skakanie po sektorach nie zmienia tego.Lecę do sektora 841 tam mnóstwo drobnicy kha-ak ,skacze do sektora 931 no i jest placówka wojskowa,ale cel misji się nie zmienia,dalej mam dokowac do tej bazy w m148... Do tego kha-ak są zaintresowane nie placówką wojskową,tylko mną... były tam 2 korwety,zwiadowcy,m4 kha-ak wszyzstko to rozwalone.Ale z misją nic nie ruszą do przodu,do tego co chwile pojawiają się nowe klastry i zwiadowcy.Więc co ,mimo tego że pisze ,że dalej mam dokowac do bazy misja odpaliła?Więc co mam robic rozwalac wszystkie statki(tylko nie nadążam,co chwile pojawiają się nowe)? Rozwalic stację kha-ak? Rangę w operacji ostateczna furia mam podporucznik.Wersję gry mam 2.7,nie patchowałem gry tak jak zalecaliście bo od razu miałem ją w wersji 2.5 . Więc co mam wreszcie w tej misji zrobic? miał ktoś taki problem?Rozpoczynanie misji od nowa nie pomaga niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Problem wystąpił w patchu 2.7, rozwiązany został (podobno) w patchu 2.7.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboo210 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Potwierdzam, problem nie wystepuje w wersji 2.7.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombaldil Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam, mialem podobny problem. Leciec do sektora Kha'ak ktorego nie mialem na mapie bez naprowadzania.Z braku pomyslu zostawilem fabule zajmujac sie swoimi sprawami. Przypadkiem natknalem sie w sektorze Danna'a Chance na Krolowe Gniazda w obstawie chyba Straznikow, kilku niszczycieli i reszty wesolej kompanii. Po eksterminacji o dziwo dostalem podziekowania za wykonanie misji i prosbe o natychmiastowy powrot do bazy. Po powrocie kolejna misja ochrony stacji i ten sam problem. Mam pach 2.7.1 moze ponowna instalacja zalatwi sprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kod fabuły nie rozróżnia w jakim sektorze zniszczysz Kha'ak, dla niego ważny jest fakt zniszczenia tych statków, dlatego misja został zaliczona.Na mapie sektorów naciskasz tyle razy s, aż pojawi ci się odpowiedni sektor Kha'ak oznaczony takim numerem, do jakiego masz się udać. Co do naprowadzania, to nie jestem pewien, czy kiedykolwiek działało w odniesieniu do fabuły FF, ale chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 To naprowadzanie działa w tej fabule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi