biesu98 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 jak uruchomić SWmodTC (mod który zmienia wygląd statków na statki ze star wars) ten mod znalazłem w jednym z postów Yacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 zawartość zip katalog X3TC jego zawartość (dwa pliki cat i dat) należy przenieść do katalogu gry X3TC- mod; a uruchamiamy poprzez wybór przy starcie gry wybieramy w oknie typ modyfikacji na mod który chcemy grać - więcej info co do spolszczenia itp podadzą inni znający się na rzeczy na pewno tyle bym miał na szybkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 No nie całkiem. Kiedyś też chciałem pograć w ten mod i qpa, w trakcie wczytywania gry za każdym razem kraszowało mi grę i wywalało do windy. Wiem że pod Reuniona chodzi dobrze ale pod TC nie. No ale to było dawno dawno temu może coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biesu98 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Cytatmam tak samo Nie tylko tobie. Mnie też nie udało się uruchomić tego moda, ani gdy instalowałem go jako base mod, ani gdy jako fake patch. Ktoś też pisał na forum że ma takie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi