biesu98 Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 jak uruchomić SWmodTC (mod który zmienia wygląd statków na statki ze star wars) ten mod znalazłem w jednym z postów Yacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 zawartość zip katalog X3TC jego zawartość (dwa pliki cat i dat) należy przenieść do katalogu gry X3TC- mod; a uruchamiamy poprzez wybór przy starcie gry wybieramy w oknie typ modyfikacji na mod który chcemy grać - więcej info co do spolszczenia itp podadzą inni znający się na rzeczy na pewno tyle bym miał na szybkiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 No nie całkiem. Kiedyś też chciałem pograć w ten mod i qpa, w trakcie wczytywania gry za każdym razem kraszowało mi grę i wywalało do windy. Wiem że pod Reuniona chodzi dobrze ale pod TC nie. No ale to było dawno dawno temu może coś się zmieniło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biesu98 Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 mam tak samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Cytatmam tak samo Nie tylko tobie. Mnie też nie udało się uruchomić tego moda, ani gdy instalowałem go jako base mod, ani gdy jako fake patch. Ktoś też pisał na forum że ma takie problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts