kipax1 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam podczas prowadzenia wony ze Splitami z jednego ze Splickich statków wypadło urządzenie maskujące i teraz pytanie jak go użyć bo w opcjach nie widać wie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Zobacz do tematu Zdobywanie Xenońskiego Q tam zamieściłem fotkę na której jest kilka innych upgraderów do naszego statku i ja tez nie mam zielonego pojęcia do czego one służą.niektóre z nich występowały w X3 R, ale przy skryptach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Kiedys sie glowilem nad podobnymi znaleziskami, byl tam jeszcze MARS, ktory jest w grze i nie nic wspolnego ze skryptem MARS. Wiezyczke i polaryzacje maja czasem inne statki, by utrudnic ataki z zewnatrz. Reszta to tylko dekoraCJA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie bo ja chciałbym to wykorzystać no np atakują mnie Xenoni nie mam już osłon no to siup włączam maskowanie i dyskretnie oddalam sie do bramy skokowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Witam chciałbym się odnieść do tych osłon - jak dobrze pamiętam w reunionie czystym ich nie było dodał je XTM i były dwa typy pierwszy indywidualny dla pojedynczego statku i grupowy dla eskadry ale coś mi się wydaje że działały tylko w stosunku do piratów i piratów Yaki i ras pozytywnych jak argoni splici itp a xenki krzaczki miały widoczność czy statek miał osłonę czy nie i tak go ścigały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Mi chodzi o osłone w sensie np Osłony 200 mj albo nie prosciej chodzi mi o osłony z tego niebieskiego paska nad statkiem żeby było wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Aby urządzenie maskujące działało, potrzebny jest odpowiedni skrypt, bo czystej grze to tylko nazwa nic nie znacząca lub jak pisał Sorkvild - dekoracja.Nie spotkałem się ze skryptem do TC, który używałby urządzeń maskujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgadzam się z Yackem. ale nie z Kedungiem , w x3 reunion urządzenie maskujące było posiadały je jednak tylko statki paranidiańskie. w the threat też było ale na skrypta. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookie Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jeśli się nie mylę to w X3:R urządzenie maskujące było tylko po to by trzymać w ładowni i wygląda na to że w X3TC też tak jest. No chyba że ktoś stworzył jakiś skrypt? Nie wiem zresztą i tak :Po jakiego grzyba mi urządzenie maskujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 CytatPo jakiego grzyba mi urządzenie maskujące? By pod maską wozić wódzię i dragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 CytatCytatPo jakiego grzyba mi urządzenie maskujące? By pod maską wozić wódzię i dragi Dokładnie. W X3R Urządzenie Maskujące pozwalało ukryć przed skanowaniem policyjnym nielegalny towar. Z ograniczeniem do jednego towaru. Jeśli przewoziliśmy GW, to policja jej nie wykrywała podczas skanowania. Jeśli w ładowni mieliśmy oprócz GW jeszcze jakiś inny nielegalny towar, skanowanie wykrywało go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookie Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Och a to ciekawe ale mi się już nie przyda bo gram w Tc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi