BartiFX Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam wszystkich.Gram od niedawna w X3 jestem na etapie zbierania kryształów dwa już mam teraz muszę zadokować do wytwórni tub kwantowych w Bala Gi's Joy ale moja reputacja w tej fabryce jest za niska mam ją jako wroga na mapie sektora.Można coś z tym zrobić oprócz gry od nowa całości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Poszukaj w habitatach piratów oferty na hackowanie stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiFX Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 To znaczy jak bo z piratami też mam na pieńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 CytatTo znaczy jak bo z piratami też mam na pieńkuTak jak napisałem. Tak jak na innych stacjach, tak w Habitatach można w BBS-ach spotkać różne wiadomości i oferty, w tym hackowanie wrogo nastawionych stacji.Skoro mas na pieńku, to popraw sobie reputację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Mozesz miec nawet ujemna reputacje z piratami i mimo to dostaniesz sie do habitatu, aczkolwiek gdy ow habitat jest na mapie czerwony wowczas sie tam nie dostaniesz. Jedyna szanse to hakowanie z odleglejszego - tego co sie na nas obrazil. Baz piratow lepiej nie atakowac, zawsze sie moga do czegos przydac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiFX Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Ok zdobyłem wirus włamań systemowych i co teraz jak tego użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 wirus włamań to był od przejmowania statków a nie od hackowania stacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Chyba wyraźnie napisałem: masz szukać w BBS-ach oferty na hackowanie stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiFX Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tak sobie latam między tymi pirackimi Habitatami i nic na naprawę owszem ale na hakowanie nic.niema innego sposobu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie ma.Zadokuj do Habitatu.Sprawdź BBS-y.Jeśli nie ma oferty, wyjdź z gry i załaduj ostatni zapis (autozapis z dokowania).Sprawdź znów BBS-y.I tak do bólu. Choć wydaje mi się, że oferty hackowania pojawiają się w BBS-ach przy w miarę poprawnej reputacji u piratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiFX Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wreszcie się udało dzięki za pomoc.Mam jeszcze jedno pytanko jak mi się wyświetlają filmy to po chwili film zaczyna się zacinać napisy lecą a film nie, wie ktoś może co z tym zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jaki masz sprzęt? Wszystkie sterowniki zainstalowane? Obstawiałbym błąd instalacji, a jako rozwiązanie reinstalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi