tomol665 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Mam problem z droidami bojowymi bo nie mogę ich wykorzystać jak daję żeby mnie chroniły albo atakowały mój cel to pisze że: Nie ma dostępnych droidów bojowych. Proszę o pomoc jeśli to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manigx Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 A wyrzuciłeś je najpierw z ładowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ale znaczy jak wyrzucałeś to one po prostu latają za mną? Ja akurat z droidami to zielony jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manigx Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Gdy wyrzucisz drony z ładowni, zaczynają one automatycznie realizować polecenie chroń i lecą w eskorcie okrętu z którego zostały katapultowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 I tak ciągle latają? Czy wracają do ładowni bo słyszałem że latają tyle ile im energii wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manigx Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Dokładnie. Latają do wyczerpania zapasu energii - chyba że sam je wcześniej pozbierasz.W czystej grze niema możliwości wydania droidom polecenia powrotu na pokład, coś takiego oferuje skrypt MARS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 A jeszcze Ci zawrócę 4 litery. Ile czasu gdzieś one latają i jak się je ładuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortis7 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Nie wiem jak jest w TC, ale zakladam, ze podobnie, wiec lataja moze z pare minut, a jak im sie skonczy energia to wybuchaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manigx Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Jak długo latają to nie mam pojęcia. Po podjęciu ich z przestrzeni samoczynnie odzyskują energię te które tego doczekają, ale uszkodzenia kadłuba nie są naprawiane.Stan energii można podejrzeć w informacjach o poszczególnych egzemplarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Dzięki za odpowiedzi pomogły. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi