tomol665 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Mam problem z droidami bojowymi bo nie mogę ich wykorzystać jak daję żeby mnie chroniły albo atakowały mój cel to pisze że: Nie ma dostępnych droidów bojowych. Proszę o pomoc jeśli to możliwe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manigx Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 A wyrzuciłeś je najpierw z ładowni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 Ale znaczy jak wyrzucałeś to one po prostu latają za mną? Ja akurat z droidami to zielony jestem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manigx Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Gdy wyrzucisz drony z ładowni, zaczynają one automatycznie realizować polecenie chroń i lecą w eskorcie okrętu z którego zostały katapultowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 I tak ciągle latają? Czy wracają do ładowni bo słyszałem że latają tyle ile im energii wystarczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manigx Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Dokładnie. Latają do wyczerpania zapasu energii - chyba że sam je wcześniej pozbierasz.W czystej grze niema możliwości wydania droidom polecenia powrotu na pokład, coś takiego oferuje skrypt MARS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 A jeszcze Ci zawrócę 4 litery. Ile czasu gdzieś one latają i jak się je ładuję? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortis7 Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Nie wiem jak jest w TC, ale zakladam, ze podobnie, wiec lataja moze z pare minut, a jak im sie skonczy energia to wybuchaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manigx Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Jak długo latają to nie mam pojęcia. Po podjęciu ich z przestrzeni samoczynnie odzyskują energię te które tego doczekają, ale uszkodzenia kadłuba nie są naprawiane.Stan energii można podejrzeć w informacjach o poszczególnych egzemplarzach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted July 19, 2010 Author Share Posted July 19, 2010 Dzięki za odpowiedzi pomogły. Temat do zamknięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts