fieryangel Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Czy zauważył ktoś różnice w szybkości działania gry po zainstalowaniu tego moda ?Bo nie wiem czy warto się nim interesować czy nie Zakładam, że jest kompatybilny z Xtended, tak ?I co to jest MilitaryHud ? I czy działa wraz z Kokpitami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Niestety te dwa MODY(tak mody, nie skrypty) nie są ze sobą kompatybilne. XTENDED i NEW HORIZONS nie można instalować razem, a przynajmniej nie powinno się. Sam jak na razie jeszcze nie grałem w NH, więc się na jego temat udzielać się nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 CytatNiestety te dwa MODY(tak mody, nie skrypty)Nie pisałem, że to skrypty Szkoda, że nie działają razem. Chociaż w sumie może i jest jakiś plus - nie zdążyłem jeszcze zwiedzić wszystkich sektorów z XTMa, a co by było jakby jeszcze więcej ich doszło... szok Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 CytatNie pisałem, że to skrypty Szkoda, że nie działają razem. Chociaż w sumie może i jest jakiś plus - nie zdążyłem jeszcze zwiedzić wszystkich sektorów z XTMa, a co by było jakby jeszcze więcej ich doszło... szok Dzięki za pomoc.Przepraszam za dosadność, ale chciałem też zwrócić uwagę na Twoje (chyba xP), poprzednie posty gdzie myliłeś skrypty z modami i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fieryangel Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Faktycznie... nie wierzyłem Ci, ale przeczytałem teraz wszystkie moje posty i przyznaje nazwałem parę razy moda skryptem... ale i tak wiadomo o co chodzi - tylko nazwa zła Naprawiłem swój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi