Jump to content

Black Prophecy

Cerber
 Share

Recommended Posts

http://blackprophecy.com/

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=10335

Ktoś na to czeka? Bardzo ciekawa propozycja. Oby tylko nie przesadzili z tymi mikrotranzakcjami, bo wyjdzie z tego coś typu battlefiled heroes - w skrócie: nie płacisz - jadą po tobie jak chcą. Początkowo miało być w czerwcu, potem 6 sierpnia, a teraz znowu na grudzień przesunęli. ]🙁 .

• 4 months later...
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Po co nowy temat? Przecież zakładałem już wątek o Black Prophecy. Co do samej gry: Dostęp otrzymałem już ok. mieciąc temu, ale mało czasu mam ostatnio, więc za dużo nie pograłem, ale co nieco zauważyłem. Grafika świetna, sterowanie może być, ale jeśli chodzi o sprawy techniczne to całkowita porażka. Z samym połączeniem miałem kłopt, a misjie wprowadzające musiałem kilkanaście razy zaczynać bo mnie wywalało 🤔 .

• 3 weeks later...

Witam tez już dostałem logi i widzę że można mieć więcej jak jednego bohatera pierwszy od razu dostał poziom 6 a drugiego stworzyłem w innej nacji i po zalogowaniu się na tego od razu trafiam jako strzelec baterii na wielkim bodaj kolonizatorze lub konstruktorze stacji kosmicznych i jest tam z marszu potyczka z piratami 🙁. Zauważyłem też duże problemy z serwami bo co jakiś czas wywalają ale ogólnie wygląda to nie najgorzej choć wygląd i klimat kosmosu jest podobny do wyglądu kosmosu z gry Star Wolves 2 (Gwiezdne wilki 2) robioną przez rosjan to tyle z pierwszego wrażenia 😀

ps

jak coś to gram pod tym samym nikiem jak tu na forum