adlus Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Jak w temacie. Szukam w necie, szukam i jakoś nie mogę znaleźć.... Ślepy jestem czy co? Wiem, że mogę sam sobie zrobić zdjęcia uniwersum ale chodzi mi o profesjonalne tapety na pulpit...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Takich zupełnie oficjalnych za dużo nie znajdziesz, ale można wykorzystać zrzuty ekranu z tematu Screenshot of the week albo rozejrzeć się za twórczością fanów. Na przykład kiedyś na deviantART natknąłem się na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adlus Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Dzięki. Czyli jednak nie jestem ślepy... Ciekawe, że Ego nie jest zainteresowane taką bezpłatną reklamą... Co za sztuka zrobić paręnaście screenshotów, opatrzyć je tekstem i wystawić w necie... Dobrze, że przynajmniej jakieś trailery są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Zacny ten drugi link Prowlerze. Thx. Tu sa tapety z motywem z nadchodzacego XtC - wallpapers z deseniami poszyc statkow http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=260554 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 No i galeria na Mamucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adlus Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Dzięki za linki. Galerię na Mamucie widziałem już wcześniej...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 CytatDzięki. Czyli jednak nie jestem ślepy... Ciekawe, że Ego nie jest zainteresowane taką bezpłatną reklamą... Co za sztuka zrobić paręnaście screenshotów, opatrzyć je tekstem i wystawić w necie... Dobrze, że przynajmniej jakieś trailery są...Nie od dziś wiadomo, że Ego specjalistą od marketingu nie jest. Zrobili świetną grę, którą w dobie mini dodatków po parę euro sztuka rozwijają ZA DARMO aż do dziś, a wielu graczy w ogóle o niej nie słyszało... Zresztą to przypadłość wielu tytułów z naszego regionu europy. Jest lepiej niż w przypadku X2 i Reunion, ale wiele by się jeszcze mogli nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 CytatNie od dziś wiadomo, że Ego specjalistą od marketingu nie jest. Zrobili świetną grę, którą w dobie mini dodatków po parę euro sztuka rozwijają ZA DARMO aż do dziś, a wielu graczy w ogóle o niej nie słyszało... I bardzo dobrze. Szlag by mnie trafił, gdyby do X3 były płatne DLC w postaci statków czy broni. Za to sobie cenie Egosoft, za właśnie takie starostylowe podejście do tejże produkcji. Seria X3 jest seria o nieco elitarnym charakterze, w którym smakują nie wszyscy gracze. Swego rodzaju nisza. Już wiele produkcji zmieniało swój styl na bardziej egalitarny zarówno jeśli chodzi o target jak i platformę (konsole) i nie wyszło to dobrze. Nie chciałbym, czegoś takiego widzieć w przypadku tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 CytatI bardzo dobrze. Szlag by mnie trafił, gdyby do X3 były płatne DLC w postaci statków czy broni. Za to sobie cenie Egosoft, za właśnie takie starostylowe podejście do tejże produkcji. Seria X3 jest seria o nieco elitarnym charakterze, w którym smakują nie wszyscy gracze. Swego rodzaju nisza. Już wiele produkcji zmieniało swój styl na bardziej egalitarny zarówno jeśli chodzi o target jak i platformę (konsole) i nie wyszło to dobrze. Nie chciałbym, czegoś takiego widzieć w przypadku tej gry.Może nie napisałbym tego tak dosadnie, jak w pierwszym zdaniu, ale zgadzam się z Tobą w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 No właśnie. Czy jeśli chodzi o dzisiejsze podejście do gier - to czy wszystko musi być zunifikowane, ogólnodostępne na wszystkie platformy i zarazem spłycone - gdzie gracz jest kierowany jakąś durna strzałką, gdzie następuje samoleczenie po otrzymaniu rany z karabinu ? Naprawdę w dzisiejszej dobie jest coraz trudniej znaleźć grę niszową, wyprodukowana na zachodzie. X3 to jeden z niewielu tytułów, podobnie jak seria Armed Assault i oryginalny Flashpoint z czeskiego studia Bohemia Interactive. Jeśli chodzi o produkcje gier to cenie sobie tytuły gier zza wschodniej granicy, gdzie robią dużo fajnych niszowych gierek jak np turówki czy rpg z izometrycznym widokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Żeby było jasne, chodziło mi o reklamę, a nie o płatne dodatki Właśnie przez to niektóre świetne gry z tej części świata nie mogą zaistnieć na świecie tak jak na to zasługują. Sam też nie znoszę systemu DLC i cenię firmy, które tak jak Ego podchodzą do rozwoju i poprawiania swoich produktów. To pewnie jeden z powodów dla których mimo upływu lat społeczność X-maniaków jest wciąż tak aktywna. O firmie można wiele powiedzieć, ale akurat za to należy im się wielki plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Odnośnie tych tapet i materiałów promocyjnych, faktycznie nie jest najlepiej jeśli chodzi o kanał oficjalny. Przydałoby się więcej ze strony Egosoftu. Jeśli sięgnąć pamięcią to zdaje się X2 bardziej obfitowała w takie promocyjne materiały, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adlus Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Dokładnie. Tym bardziej, że jest to najtańsza forma reklamy a zarazem najlepsza - myślę o tapetach na pulpit - dlaczego? Bo działa tu mechanizm 'z polecenia'. Nieraz zainteresowałem się jakąś gierką bo kolega w firmie miał właśnie tapetę z jej motywem, którą później oczywiście jeszcze zachwalał, czyli tak naprawdę bawił się nieświadomie w marketingowca producenta tejże giery...A co do elitarności X - to wydaje mi się, że jest to też kwestia złożoności tej gry. Tak jak to już ktoś wcześniej napisał widzimy coraz bardziej regres gier jeśli chodzi o wymagany wysiłek ze strony graczy. Zauważcie, że gry są coraz bardziej krótsze... Bardzo ładne, z piękną grafiką, świetną muzyką i co najwyżej 10 godzinami zabawy - i oczywiście, żeby ta zabawa zbytnio nie zmęczyła delikwenta... A X-Universe? Gram już pół roku i dopiero jako-tako nauczyłem się w to grać - nie mówiąc już o tym abym wszystko dotknął, posiadł itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Cytat A X-Universe? Gram już pół roku i dopiero jako-tako nauczyłem się w to grać - nie mówiąc już o tym abym wszystko dotknął, posiadł itp...I o to chodzi! Nigdy nie wiesz, co za chwilę Cię spotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidaar Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Sam używam jako tapety. http://img189.imageshack.us/img189/3933/x3screen00003t.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Co to ma być Kraboburger ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 LOL (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 polecam wpisanie w google grafiki : X3TC XTC wallaper, fajne łobrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi