Qtasek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Gram w X3 Reunion (bez modów) i mam pytanie, Jak zrobic żeby statki woziły mi surowce pomiędzy moimi kompleksami (są za daleko żeby je połączyc) zawsze jak wybiorę komendę sprzedaj surowce i wybiorę cel to przewiezie mi tylko raz i się znowu ustawia na brak komendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Nie pamiętam czy w Reunion można ustawiać ilość powtórzeń dla polecenia kup/sprzedaj. Jeśli tak to wpisz tam '-1' i statek powinien wykonywać daną operację w nieskończoność. Jeśli nie to widzę takie rozwiązania:1. Ustawić w obu kompleksach ceny i ilość skoków tak, aby statki widziały możliwość kupna/sprzedaży danego towaru tylko w nich. To rozwiązanie ma sporo ograniczeń, nie opisałeś dokładnie sytuacji i możliwe, że u Ciebie to nie ruszy, ale może akurat.2. Ściągnij i zainstaluj oficjalną paczkę skryptów, Bonus Pack. Znajdziesz tam m.in. dodatkowe polecenia służące właśnie do obsługi stacji i kompleksów przez statki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ten skrypt sie do tego nadaje, bardzo sobie go cenilem. http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=124953 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi