piotr111 Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum to witam wszystkich serdecznie.Mam pytanie jak można "wyciągnąć" z X3 XTM argońskiego M0 Leviatana?Nie chce instalować calego moda a tylko bym chciał ten statek dodać do stoczni.PozdrawiamPiotrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr111 Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 Szkoda że nikt sie nawet nie przywita z nowym Uzytkownikiem.A odnosnie pytania to fajnie żeby ktoś odpisalTAKNIE nie wiemalbo pocaluj mnie w D......Pozdrawiam wszystkich użytkownikówPiotr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian_Wir Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Wybacz małe opóźnienie i witaj na forum I poc... albo nie, po prostu nie wiem... może spróbuj znaleźć go jako *.xsp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 CytatMam pytanie jak można "wyciągnąć" z X3 XTM argońskiego M0 Leviatana?Zajrzyj na te stronkę Cycrowa http://cycrow.thexuniverse.us/i poczytaj rozdział - Ship Creator/Import Ship WizardPozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr111 Posted October 16, 2008 Author Share Posted October 16, 2008 Witam po dłuższej nieobecności popróbowałem "wyciągnąc" tylko mam taki problem:można go zaznaczyć na mapie ale go nie widać jakby nie mial teksturco zrobilem źle?PozdrawiamPiotrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrihedd Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Wiele rzeczy może dać taki objaw. Np. nie wpisałeś w "ship creatorze" pliku sceny Leviatana. Nie załączyłeś specyficznych tekstur (nie wiem, czy Leviatan używa jakichś specyficznych tekstur). I jeszcze parę innych powodów.Sprawdź czy na zbliżeniu widać jakieś zawieszone w próżni elementy (wieżyczki itd.) jeśli tak to scena ładuje się poprawnie ale nie wczytuje pliku modelu. Wtedy należy szukać co nie tak jest z plikiem modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts