Yacek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dostępna jest już nowe wersja 1.1 moda DDTC.Link do zapowiedzi na stronie Egosoft i listy zmian: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=250104Link do wersji 1.1: http://www.flatrock.org.nz/wolf/images/ ... TC_1.1.rarWersja 1.1 zawiera już w sobie pełne spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam napotkałem mały problem po instalacji moda DDTC 1.1; ale problem do obejścia.Chodzi o zapisy i auto zapisy które zostały wykonane w dodanym sektorze przez DDTC(Terran sektor X) - zapisy się nie uruchamiają i wywala błąd, problem jest mały i rozwiązania się od razu pokazało po wczytaniu zapisu w innym sektorze i poszło. A aby zachować zapisy z tego sektora należy je przepisać w starej wersji i dokonać zapisu w innym sektorze a potem wczytać w nowej wersji i to by było na tyle na gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam mam coś jeszcze ale tym razem przyszło z nowym DDTC doszło kilka nowych profili startowych ale 3 z nich są opisane tym samym tekstem "=TextIDNotFound=" :1 profil to umieszczony w Avarice teladianin z jednym TS Cormorant i M4 Talon i kasą 5000 cr2 to umieszczony w Family Rhonkar split z jednym TS Krait superfrachtowiec; M4 Wenom i M5 Dartfish z kasą 150000 cr3 to boron w sektorze Shining Currents z TL Posejdon, dwoma TS Firefly, M3 Dralthi MK3, Siren M4 i M5 Dartfish z kasą 500000 wszystkie te dane spisalem po wejsciu do gry profilem - nieznany poziom trudności i pozostałe dane przed rozpoczęciem profilu - co może być tego przyczyną nie wiem ale myślę że Yacek pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Jeśli masz w katalogu T plik 0001-L048.xml z moją poprawką tłumaczenia, to go usuń, mod DDTC zawiera taki sam plik w sobie, dodatkowo są w nim opisy tych profili startowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dzięki Yacek usunąłem i pomogło wszystko czytelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberto Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam, mam małe pytanie odnośnie DDTC 1.1, czy muszę zaczynać gre od nowa, jeżeli wcześniej grałem na DDTC 1.0 i mam z niego save-y. Wszystko niby działa, ale nie wiem czy zostaną wprowadzone nowe statki, jeżeli nie zacznę gry od nowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nie musisz, wersja 1.1 jest kompatybilna z poprzednią i patchem 2.7Prawdopodobnie dopiero wersja 1.2 będzie wymagała nowej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 CytatNie musisz, wersja 1.1 jest kompatybilna z poprzednią i patchem 2.7Prawdopodobnie dopiero wersja 1.2 będzie wymagała nowej gry.A przy wersji 1.1 Beta Deadly napisał, że wymaga nowej gry No i teraz mam zgryz bo bardzo spodobał mi się Pirate Patrols & Khaa'k Invasions 2.0 a niestety nie współpracuje on z DDTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 CytatA przy wersji 1.1 Beta Deadly napisał, że wymaga nowej gry Bo to było przy becie Oczywiście zawsze lepiej zacząć nową grę, pewne zmienne globalne tylko wtedy się odświeżą, ale nie jest to konieczne. Konieczne może być przy wersji 1.2 CytatNo i teraz mam zgryz bo bardzo spodobał mi się Pirate Patrols & Khaa'k Invasions 2.0 a niestety nie współpracuje on z DDTC Możesz użyć, jedynie nie będziesz miał statków transportowych obsługujących nowe fabryki DDTC. Wersja moda PP&K dla DDTC będzie w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 CytatMożesz użyć, jedynie nie będziesz miał statków transportowych obsługujących nowe fabryki DDTC. Wersja moda PP&K dla DDTC będzie w weekend.Poczekam albo sam zrobię jak będę miał trochę czasu w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi