Doe Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam.Kupiłem sobie ową kuźnię, dostarczyłem surowce i ... nic Wiecie dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam,czy chodzi ci o to że nie produkuje ci dział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jeśli tak to wiem że trzeba jeszcze dać ogniwa energetyczne jeśli dałeś to musisz poczekać bo tam jest czas poszukaj i ile trzeba poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jeśli dostarczyłeś wszystkie wymagane surowce (Ogniwa, Ruda i chyba żywność terrańska - sprawdzę w grze za jakiś czas) to zobacz w Informacji stacji jaki jest czas produkcji. Pewnie godzina z hakiem, albo dłużej, więc musisz czekać. Zobaczysz tam procentowy postęp produkcji.PS. A gdzie kupiłeś tę fabrykę? W stoczni w Nieznanym Ziemskim sektorze, czy w stoczni AFT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doe Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Kuźnię kupiłem w stoczni USC w sektorze Mars. Kuźnia do produkcji potrzebuje ogniw i pszenicy. Niestety brak procentowych postępów w produkcji. Wszystko wygląda ok ale kuźnia nie pracuje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ile tych surowców wrzuciłeś do magazynu fabryki ? Nie bardzo się orientuję o jakie działa chodzi, bo gram w ang. wersję gry ale jeśli to jedne z tych większych to mają długi czas cyklu produkcji, a sam cykl pożera spore ilości surowców. Jeśli nie masz odpowiedniej ich ilości w magazynie na start to w ogóle nie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 CytatKuźnię kupiłem w stoczni USC w sektorze Mars. Kuźnia do produkcji potrzebuje ogniw i pszenicy. Niestety brak procentowych postępów w produkcji. Wszystko wygląda ok ale kuźnia nie pracuje ;/Jeśli w tej stoczni to znaczy że fabryka dodana przez skrypt Shipyard AFT, normalnie w stoczni tej nie ma fabryk ziemskich. Może być babol z tą fabryką. Lepiej fabryki ziemskie kupować w stoczni w Ziemskim Nieznanym 1, po wykonaniu fabuły Aldrin. Nie ma z nimi problemów przy łączeniu w kompleksy, nie ma problemów z produkcją.PS. Sprawdziłem w grze, mam Shipyard AFT v.5 i Kuźnia Dział Fuzyjnych (Fusion Beam Cannon) w opisie nie ma przypisanych tam surowców potrzebnych do produkcji, tak jak mają to inne fabryki. Dlatego pewnie wymaga Pszenicy i dlatego nie produkuje. Fabryki tej nie ma w stoczni w Ziemskim Nieznanym 1, więc można chyba się z produkcją tych dział pożegnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Yacek,ja ukończyłem Fabułe Aldrin to znaczy tą bitwe o Aldrin z Xenonami i tych sektorów nieznanych Ziemskich nie mam czy możesz powiedzieć jak tam dolecieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Sektory odkrywasz w trakcie fabuły Aldrin. Może ukończyłeś inną fabułę? Zobacz do FAQ misi fabuły TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi