Skocz do zawartości

Problem z Toshibą Satellite L350

Moskit
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mały problem. Kumplowi miałem windowsa na laptopie przeinstalować. Laptop ten to Toshiba Satellite L350 i jak włożyłem płytkę od Windowsa, aby ją zbootować na kompie (chciałem przywołać bootmenu), to komp się zawiesił tuż po takim ładnym ekranie z informacjami jak załączyć bios. I teraz tak się dzieje za każdym razem, komp się włącza, ale zawiesza się po tym obrazku biosu i widać tylko pojedynczy " _ ". Czyli freeze następuje po jakichś 5 sekundach od naciśnięcia przycisku power. Any suggestions?

Ja Mam TOSHIBA SATELITE L500-13E i mialem taki sam problem 😀

Jednym słowem zabezpieczenia 😀

Panowie Z TOSHIBA bardzo sie zcwanili i udostepnili dla sklepow ktore sprzedaja ich komputery taki fajny program ktory po zainstalowaniu pierwszego Windowsa zapamietuje jego wersje, kod instalacyjny, ID itp. itd. 😀

Co Uniemożliwia Zainstalowanie Windowsa Z Innym ID Itp. 😀

Jedyny sposob to HDD Recovery 😀

Jest Taki Program Dołączany Wraz Z Komputerem 😀 Nazywa Sie: TOSHIBA Recovery Disc Creator 😀

Wpisz W Wyszukiwaniu I Powinno Go Odnalezc 😀

Nagrywa On Płyty Niezbedne Do Recovery Systemu 😀

Plyty te Bootuje Sie Normalnie jak w przypadku Windowsa

Potrzebnych jest kilka Plyt DVD, Bynajmniej Dla Mnie 5 bylo potrzebnych 😀

Byl Jakis Program do hackowania tego zabezpieczenia ale nie pamietam jego nazwy

Pozdrawiam

Sorki za Bledy Ale Sie Troszke Spieszylem 😀

Cytat

A na takie zabezpieczenia zerowanko by nie pomogło? 😀

Tak Pomogło By Ale Wtedy Traci Sie Całe Oprogramowanie Firmy TOSHIBA A One Mają To Do Siebie Że Bez Tego Oprogramowania Długo Laptop Nie Pochodzi ;/

Wiem Na Przykładzie Kumpla 😀

On Tak Zrobil Kilka Razy I Za Kazdym Laptop Padal Po Jakims Czasie 😀

A Jak Zdobyl Wszystkie Niezbedne Programy TOSHIBA To Chodzi Juz ok. 8 Miesiecy Bez Klopotu 😀

Cytat
Cytat

A na takie zabezpieczenia zerowanko by nie pomogło? 😀

Tak Pomogło By Ale Wtedy Traci Sie Całe Oprogramowanie Firmy TOSHIBA A One Mają To Do Siebie Że Bez Tego Oprogramowania Długo Laptop Nie Pochodzi ;/

Wiem Na Przykładzie Kumpla 😀

On Tak Zrobil Kilka Razy I Za Kazdym Laptop Padal Po Jakims Czasie 😀

A Jak Zdobyl Wszystkie Niezbedne Programy TOSHIBA To Chodzi Juz ok. 8 Miesiecy Bez Klopotu 😀

No właśnie ściągnąłem wszystkie progsy i stery jakie znalazłem to Toshibki i teraz się z nią zabawiam. 😀