Moskit Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Mam mały problem. Kumplowi miałem windowsa na laptopie przeinstalować. Laptop ten to Toshiba Satellite L350 i jak włożyłem płytkę od Windowsa, aby ją zbootować na kompie (chciałem przywołać bootmenu), to komp się zawiesił tuż po takim ładnym ekranie z informacjami jak załączyć bios. I teraz tak się dzieje za każdym razem, komp się włącza, ale zawiesza się po tym obrazku biosu i widać tylko pojedynczy " _ ". Czyli freeze następuje po jakichś 5 sekundach od naciśnięcia przycisku power. Any suggestions? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizonsk16 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ja Mam TOSHIBA SATELITE L500-13E i mialem taki sam problem Jednym słowem zabezpieczenia Panowie Z TOSHIBA bardzo sie zcwanili i udostepnili dla sklepow ktore sprzedaja ich komputery taki fajny program ktory po zainstalowaniu pierwszego Windowsa zapamietuje jego wersje, kod instalacyjny, ID itp. itd. Co Uniemożliwia Zainstalowanie Windowsa Z Innym ID Itp. Jedyny sposob to HDD Recovery Jest Taki Program Dołączany Wraz Z Komputerem Nazywa Sie: TOSHIBA Recovery Disc Creator Wpisz W Wyszukiwaniu I Powinno Go Odnalezc Nagrywa On Płyty Niezbedne Do Recovery Systemu Plyty te Bootuje Sie Normalnie jak w przypadku WindowsaPotrzebnych jest kilka Plyt DVD, Bynajmniej Dla Mnie 5 bylo potrzebnych Byl Jakis Program do hackowania tego zabezpieczenia ale nie pamietam jego nazwy PozdrawiamSorki za Bledy Ale Sie Troszke Spieszylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 A na takie zabezpieczenia zerowanko by nie pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Ale dowciap, podłączyłem dysk do mojego kompa, sformatowałem, wrzuciłem z powrotem do laptopa i właśnie instaluje Windowsa. Hłe hłe. Jak zainstaluje to powiem czy wsio działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizonsk16 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 CytatA na takie zabezpieczenia zerowanko by nie pomogło? Tak Pomogło By Ale Wtedy Traci Sie Całe Oprogramowanie Firmy TOSHIBA A One Mają To Do Siebie Że Bez Tego Oprogramowania Długo Laptop Nie Pochodzi ;/Wiem Na Przykładzie Kumpla On Tak Zrobil Kilka Razy I Za Kazdym Laptop Padal Po Jakims Czasie A Jak Zdobyl Wszystkie Niezbedne Programy TOSHIBA To Chodzi Juz ok. 8 Miesiecy Bez Klopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 CytatCytatA na takie zabezpieczenia zerowanko by nie pomogło? Tak Pomogło By Ale Wtedy Traci Sie Całe Oprogramowanie Firmy TOSHIBA A One Mają To Do Siebie Że Bez Tego Oprogramowania Długo Laptop Nie Pochodzi ;/Wiem Na Przykładzie Kumpla On Tak Zrobil Kilka Razy I Za Kazdym Laptop Padal Po Jakims Czasie A Jak Zdobyl Wszystkie Niezbedne Programy TOSHIBA To Chodzi Juz ok. 8 Miesiecy Bez Klopotu No właśnie ściągnąłem wszystkie progsy i stery jakie znalazłem to Toshibki i teraz się z nią zabawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Wniosek: nie kupować Toshiby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizonsk16 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Nie Zapomnij O TOSHIBA HEALTH MONITORTo Jest Najważniejsze Pozdrawiam Milej Zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi