Moskit Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Skończyłem przed chwilą paro godzinne gierzenie w BC2 i stwierdzam, że warto było wydać te 65zł na pozycję. Oczywiście lamię niemiłosiernie, ale taka już specyfika tego typu gier, że człowiek ostro dostaje w kość na początku zabawy. Pewno gdzieś za 10h powinienem do końca obczaić z czym to się je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 65zł?? Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Cytat65zł?? Gdzie?Właśnie miałem zapytać o to samo. Na ceneo najtaniej za 109,80 zł. Nawiasem mówiąc też się czaję na battlefielda i obydwa Bioshocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Na allegro widziałem klucze do gry w tej cenie, więc zapewne o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 z tymi kluczami to ostrożnie, można się naciąć. A potrzebuje legala na mecze. I mam dylemat: kupić boxa w sklepie czy nowy dysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Cytatz tymi kluczami to ostrożnie, można się naciąć. A potrzebuje legala na mecze. I mam dylemat: kupić boxa w sklepie czy nowy dysk No ja kupiłem z w miarę pewnego źródła, a dokładnie stąd. Jak na razie wszystko działa picuś glancuś, całkowicie bez problemowo. Jak ktoś ma BC2, albo planuje zakupić to pisać do mnie i pogramy razem. (xfire: moskitpl, BC2: Moskitek)Boxa= Xboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnowię wątek: gra ktoś z forum w BC2 Vietnam? Gierczę od niedawna, ale że znajomych brak, to jakoś tak nijako, pomimo że zabawa wciąga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 // Woohoo, patrzcie kogo przywiało po roku niepisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Nie przywiało, co jakiś czas wpadam, czytam, ale nie piszę, bo zarzuciłem w zasadzie X-gierki i z rzadka tylko do nich zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 heretyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Cytatheretyk! Do Saurona, heretyk? Wstydziłbyś się. Witam Sauronie na forum xudb. Wiem, że zaglądałeś, ale dawno nie pisałeś, dlatego witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 no przecież emotke dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam więc również serdecznie, ponownie i wszystkich .Miło jestem zaskoczony, że forum bardzo się rozrosło i pozytywnie zmieniło. Przyjemnie jest wpaść i popisać coś po długiej przerwie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 CytatWitam więc również serdecznie, ponownie i wszystkich .Miło jestem zaskoczony, że forum bardzo się rozrosło i pozytywnie zmieniło. Przyjemnie jest wpaść i popisać coś po długiej przerwie .Hejo Sauronie. Ja czasami odpalę Vietnam, mój nick w grze to "Moskitek". Dodawaj mnie do znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Postanowiłem nakręcić nową Rozgrywkę 2.0 z BC2: Vietnam. Ostatecznie nie wiem czy dobrym pomysłem było odpalenie gry po miesiącu przerwy i na dzień dobry nagrywanie materiału, ale wyszło jak wyszło. Lamię niemiłosiernie, choć normalnie też nie jest zbytnio lepiej ze mną w Wietnamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Może dlatego lamisz bo gadasz zamiast grać . Może najpierw nagraj swoją grę, a potem odtwarzając film opracuj na kartce co chcesz powiedzieć i czytając co napisałeś dograj do filmu, całość może będzie spójniejsza, no i dykcja skorzysta, bo choć jest ok to wciąż do ideału (czyt. profesjonalnego recenzenta) daleko . Parę Twoich filmików obejrzałem i jedne filmiki masz głosowo fajnie i zgrabnie nagrane, a w innych, jak w tym o Vietnamie jakoś to kuleje... Btw. wzgórze to jedna z moich ulubionych map. Najmniej lubię dolinę Phu Bai, za dużo otwartej przestrzeni, zbyt duży tam nacisk na czołgi i helikoptery, a lubię latać jako medyk ze strzelbą i leczyć. W BC2 też lubię głównie strzelby, ulubiony sprzęt to Saiga. Grywam często wieczorami, do przyjaciół Cię dodałem, ale jeszcze nie widziałem online. Moim zdaniem najpoważniejsze niedomaganie BF2 i Vietnamu (szczególnie Vietnamu) jest brak broni przeciwlotniczej. Wprawdzie można ustrzelić pticzkę z działa czołgu, ale brak mocnych działek p-lot boli w nakładce. To kiedy będziesz online w Vietnamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 CytatTo kiedy będziesz online w Vietnamie? Ciężko powiedzieć. Ogólnie mam małe urwanie głowy do piątku, więc może być ciężko. Jakoś się na pewno zgramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Jakby co to mam Vietnam.Szukajcie Mamuthq... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melkor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Tak nawiązując do Battlefield Bad Company 2 to znalazłem fajny filmik zobaczcie koniecznie najlepsze są momenty w 4:03, 4:25 i na sam koniec swoją drogą ciekawe czy koleś zawsze tak wymiata czy po prostu jak gra z jakimiś nowicjuszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Podałbyś linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melkor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 He he no tak z tego wszystkiego nawet nie podałem linku klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melkor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jeśli ktoś gra jeszcze w podstawkę to dajcie znać miło by było zagrać z kimś z forum Tak przy okazji to zakupiłem Battlefield BC2 wczoraj w tym okropnym pudełku z kolekcji klasyki za niespełna 50 zł i jeśli ktoś może nie wie to rejestrując ją w EADM przed instalacją można sobie wybrać zwykłą wersje (tylko podstawkę) lub cyfrową edycje specjalną (podstawka i dodatek Vietnam) która teraz na ea store jest obniżona z 90 do 62 klik tak więc fajna sprawa:) zwłaszcza dla tych którzy gry jeszcze nie posiadają tylko nie wiem kto by chciał uboższą wersje mając taki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 W tym miesiącu, który rozpoczyna się jutro najprawdopodobniej będę miał nowego kompa, może sobie i BF:BC2 kupię Mój kolega wychwala tą grę, więc może spróbuję pograć,ale priorytetem dla mnie będą oczywiście X'y, których żadna strzelanka mi nie zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Z chęcią bym z Wami pograł, ale teraz czasu nie mam zbytnio na to. Polecam dokupienia w późniejszym czasie dodatku Vietnam, naprawdę warto. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Na święta była promocja na stronach EA i BF:BC 2 można było razem z Vietnam wziąść za 40 zł.....po świętach było to 80, sie zgapiłem i wziąłem za 80 zł całość + darmowy kod na parę pojazdów i kilka brini w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi