Doe Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam Szanowne Państwo.Czy istnieje możliwość / program do hurtowej konwersji plików z rozszerzeniem .doc do formatu .jpgMam 300 jednostronicowych dokumentów w formacie .doc do przerobienia na format .jpg na zasadzie jeden .doc = jeden .jpg. Oczywiście jak każdy rasowy krajan chcę iść na łatwiznę i nie konwertować każdego pliku z osobna ale nie wiem jak.Czy znacie może sposób / program do hurtowego załatwienia sprawy ?Z góry dziękuję za pomoc.PozdrawiamDoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 ja bym zrobil doc -> pdf, a potem pdf->jpg. Nie znam zadnych konwerterow co robia doc na jpg, ale z pdf do jpg sa takie konwertery, znajdziesz na googlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi