Argorden Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Mam problem,po prawie każdym sektorze lata 1-2 Arany,niema ich na radarze oraz nie da się ich namierzyć i po zniszczeniu ich niespadła mi reputacja u żadnej rasy także ranga bojowa bez zmian...A druga sprawa to jak wyrzucę kontener z ładowni lub zrobi to ofiara to zamiast konteneru z towarem pojawia się klaseter który jest neutralny nawet jak zaatakuje... Powiedzcie mi co jest grane ] ?!Gram na tych samych skryptach co Jagoda-http://xudb.pl/topic/633-re-nasze-skrypty-i-mody/#entry11704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 No popatrz, a u mnie niczego takiego nie ma Arana to nigdy na oczy nie widziałam, po za podróżującym mechanikiem ( skrypt ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argorden Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 No widzisz a ja co sektor widzę co najmniej jednego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Z tego co pamiętam takiego 'niewiedzialnego' Arana można znaleźć przy użyciu unfocussed jumpdrive, skoro u Ciebie latają sobie ot tak po wszystkich sektorach to pewnie jakiś problem z grą/skryptami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 CytatZ tego co pamiętam takiego 'niewiedzialnego' Arana można znaleźć przy użyciu unfocussed jumpdrive, skoro u Ciebie latają sobie ot tak po wszystkich sektorach to pewnie jakiś problem z grą/skryptami.Dokładnie tak.Zacznij dla sprawdzenia nową grę, jeśli problem się powtórzy w nowej grze czeka cię niestety reinstalacja gry i stopniowe dodawanie skryptów. Być może ich kombinacja powoduje konflikt i problem, który masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argorden Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Nowa gra nic nie dała,zrobiłem reinstalke i zainstalowałem jeszcze raz te same skrypty i...wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi