Kedudg Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witam na Mamut HQ jest sonda z tematem w jaką wersje grami i jest dodane v 2,7 w związku z tym mam pytanko:o co tu chodzi z wersją 2,7 czy już się jej spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Możesz się spodziewać. Testy trwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Każdy rejestrując się na forum Egosoftu, lub w każdej chwili, jeśli już jest zarejestrowany, może w opcji Profil uzupełnić dane dotyczące uczestnictwa w X-DEVNET, dzięki czemu otrzyma odpowiedni poziom (L3). Mając taki poziom będzie mógł przeglądać fora poświęcone betatestom kolejnych patchy.Można o tym poczytać w temacie: Publiczne Betatesty X3TC Patch 2.6 oraz przyszłe - Motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 mam l3 ale nigdy tam nie zaglądałem sam nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 C0 ten patch ma przyniesc, zmiany i nowosci jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 CytatC0 ten patch ma przyniesc, zmiany i nowosci jakie ?A sam nie możesz sprawdzić? Nie masz uprawnień do L3+?Cytowanie tu listy zmian może znów zostać odczytane jako naruszenie NDA i może być powodem kolejnego zamknięcia polskiego forum Egosoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi