Kedudg Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Witam na Mamut HQ jest sonda z tematem w jaką wersje grami i jest dodane v 2,7 w związku z tym mam pytanko:o co tu chodzi z wersją 2,7 czy już się jej spodziewać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Możesz się spodziewać. Testy trwają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Każdy rejestrując się na forum Egosoftu, lub w każdej chwili, jeśli już jest zarejestrowany, może w opcji Profil uzupełnić dane dotyczące uczestnictwa w X-DEVNET, dzięki czemu otrzyma odpowiedni poziom (L3). Mając taki poziom będzie mógł przeglądać fora poświęcone betatestom kolejnych patchy.Można o tym poczytać w temacie: Publiczne Betatesty X3TC Patch 2.6 oraz przyszłe - Motywacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted May 12, 2010 Author Share Posted May 12, 2010 mam l3 ale nigdy tam nie zaglądałem sam nie wiem dlaczego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 C0 ten patch ma przyniesc, zmiany i nowosci jakie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 CytatC0 ten patch ma przyniesc, zmiany i nowosci jakie ?A sam nie możesz sprawdzić? Nie masz uprawnień do L3+?Cytowanie tu listy zmian może znów zostać odczytane jako naruszenie NDA i może być powodem kolejnego zamknięcia polskiego forum Egosoftu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts