Cerber Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mam taką sytuację: sektor argoński, kilka moich stacji (handlowa, HQ, big kompleks) i chciałbym przejąć ten sektor. Wszystko ustawione poiprawnie i nic. Zapewne przeszkadza w tym obecność jedynej nie mojej stacji w sektorze - stocznia xtm. I tu pytanko, czy da się ją jakoś usunąć? Chciałemją na początku zniszczyć, ale kiedy wydałem rozkaz moiemu statkowi (uzbrojony w PDF'y i setki pożog oraz szerszeni i prawdopodobieństwo użycia rakiet ustawione na 100 %), żeby zniszczył stację, ten najzwyczajniej poleciał do niej i mnie olał. A rozkaz z "Atakuj(...)" automatycznie zmienia się na "Zniszcz wszystkich wrogów". Ponadto wszystko nadal jest na niebiesko mimo, że ustawiłem mu i w globalnych argonów jako wrogól. WTF? Próbowałem też nasłać na tę stację flotę wynajętych najemników (Mercaneries Guild), ale też mnie olali, a należność sciągneli ] . Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Czy przypadkiem nie skrypt edytorz enie ma komendy, ktora da sie usunac stocznie ?Ewentualnie sproboj tego hotkeya. W czasie gry w XTM wlasnie ten skrypt pomogl mi rozwiazac kilka problemowych sytuacji.http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=129319 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Komendy szukałem, ale nie znalazłem. Czy ten skrypcik po użyciu można bezpiecznie usunąć i czy nie pozostawi resztek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nie mam zielonego pojecia, bo juz sie z nim nie zostawalem. Po uzyciu odbinduj klawisz, zeby nie kusilo bo czasami, az nie mozna sie oprzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 dzięki spróbuję go zainstalować, a potem wywalić, jutro dam znać, czy się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ten skrypcik mi nie pomoże. Żeby zniszczyć obiekt trzeba go namierzyć, a do tego trzeba być w tym samym sektorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Nie rozumiem, wlec tam, namierz, skasuj co trzeba i przejmuj interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Tylko, że nie mogę tam wlecieć . Gdybym mógł to posłałbym pare pożog ręcznie i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dlaczego? Przeciez kazdy sektor jest w grze dostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 viewtopic.php?f=4&t=81 nie jest w stanie się nawet sektor załadowaćSpróbuje jeszcze cheatem by LV, ale ostatnio po zainstalowaniu, użyciu i wywaleniu rozkraczyła mi się gra.EDIT: hmmm coś chyba ze skeyptem jest nie tak. Usunąłem stocznie i wszystko inne. Ustawiłem Argonów na wrogów i nic. Wleciałem do sektora i nadal nic. EDIT 2: przeinstalowałem skrypt i nic, jakieś sugestie? EDIT 3: w innych sektorach działa, tylko tego, z którego cheatem usunąłem stocznie xtm'a nie mogę przejąc Edit 4: Nie pojmuje!! Sprzedałem kompleks, wleciałem, zniszczyłem stocznie ręcznie. NIC!! No to sprzedałem stacje handlową i kupiłem nową. Nadal NIC!!!! A na dodatek mimo zmiany argonów na wrogów ich statki w sektorze nadal są niebieskie. Brak mi już pomysłów ] (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi