kuba723 Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Witam.Ostatnio skoczyłem do sektora Khak i spotkała mnie niemiła niespodzianka.Oturz okazało się że skończył mi się zapas ogniw energetycznych i chcęwiedzieć czy jest jakiś sposób na opuszczenie sektora PS: Jeśli nie to nieszkodzi. Mam innego seva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ftomekk Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Transport ogniw innym Twoim statkiem do sektora w którym utknąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Spróbuj na piechotę, ale to dosyć daleko Nie ma wyjścia z sektorów Khaak, trzeba skakać. Jak nie masz kogoś kto Ci podrzuci ogniwa to pech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berengar Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 CytatZawsze można użyć ... Cheats by LV Wolałbym nową grę zacząć, niż takie wyjście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berengar Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 50 ogniw to można znaleźć w tym sektorze w kontenerze, twórcy przewidzieli taką sytuację w grze i zostawili wyjście awaryjne w postaci kontenera z Ogniwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi