kuba723 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam Oto moje cele i zasady1.Niszcze spiltów i Paridian.2.Słurze głównie Terranom i innym rasom3. poza sektory Terran mogę się dostać wyłącznie przez użycie Napędu skokowego.Cele1.Max ranga u Terran2.Zbudowanie kompleksu samodostarczalnegoProfil startowy: Aldriański wojownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Na razie jest keipsko, bo nie ma co czytac. Tworzysz jakies kalenadrium czy opowiadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Słownika używaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Fajnie, że zacząłeś coś takiego tworzyć. Oby się rozwijało Na razie nie bardzo jest co komentować ale jeśli mogę doradzić- zainstaluj sobie Firefoxa, będzie na bieżąco sprawdzał pisownię i unikniesz błędów ortograficznych. Nie żebym się czepiał ale niektóre jednak trochę walą po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 CytatOTytan,morze być i co teraz ?Co to znaczy? OTytan to łódź podwodna? Pływa w morzu, czy może w kosmosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Trochę akcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Co to jest "BlaCstawa"? Chyba piszesz o pirackim M3 BlastClaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 a może to jakiś nowy model? coś słabo jak na wszechświat X ci za ta pizzę płacili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Cytat"Wleciałem do sektora z bolącą głową i trzema mandatami za jazde po pijaku. Nie moja wina że nie umią liczyć, bo przecierz jak dostałem jeden mandatto dwóch pozostałych nie powinni mi dawać. No ale cuż, wymiar sprawiedliwości jest do bani."O co tu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 o w morde,to za 1000 lat też będą łapac? Błogosławiony niech będzie napęd skokowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Bez obrazy ale niektóre posty są krótsze niż u Wolfblade'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi