Jump to content

Deathmatch Arena by LV

El_Dar
 Share

Recommended Posts

Sporo bawilem tym skryptem i musze przyznac, ze jest extra 馃槈 . Juz rozpoczynajac nowa gre mialem ten skrypt zaladowany i dopiero wczoraj (toche niechetnie) go usunolem, po walce z Tyr'em, gdzie nagroda byl Odyn. Wiele godzin spedzilem walczac w wielu bitwach, oczywiscie w nierownej walce i musze przyznac, ze podobalo mi sie to niezmiernie. Po wczesniejszej grze (x3 podstawka, poziom latwy) mialem straszny niedosyt w kwestii toczenia bitew. Tu zas mam ich tyle, ze nie mialem czasu na nic wiecej. Nie potrafilem odmowic zaproszenia na kolejne zmagania (a dostawalem je srednio co godzine, czesto niz skonczylem aktualnego meczu, a juz dostawalem zaproszenie na nastepny) i nic tylko toczylem kolejne boje, a przeciez we wszechswiecie jest tyle rzeczy do zrobienia. Kaski tez z tego wielkiej nie bylo, moze na poczatku tak, jednak po wejsciu na X-tream pierwszy raz wynagrodzenia spadaja drastycznie za Tyr'a proponowali mi 4,5 mil, zas w menu X-tream dostalem Odyna 馃檨 . Zaparkuje go narazie gdzies w ustronnym miejscu co by sie go nikt nie przestraszyl ]馃槈

• 2 weeks later...

m贸g艂by kto艣 poda膰 wszystkie rangi 馃槑 bo nie wiem kiedy b臋dzie ten warrior 馃檨 mam teraz flight chief 414 czy jako艣 tak 馃槈 ale nie wiem czy nie przeskoczy艂em warriora 馃槈

A co do samych walk to polecam w pasach asteroid jak masz nove to lecisz na asteroid臋 niewielk膮 i j膮 rozwalasz przelatuj膮c przez resztki kolesie lec膮cy za tob膮 nie maj膮 takiego farta i zwykle wal膮 w od艂amki lub w siebie omijaj膮c od艂amki ;P

• 8 months later...
  • 5 months later...

Je艣li dobrze pami臋tam, to tak. Dla skryptu wa偶na jest ilo艣膰 Twoich statk贸w w sektorze, Je艣li s膮 zadokowane do Hypcia to nie s膮 liczone. Ale je艣li s膮 lataj膮, to tak. A to czy ty b臋dziesz w Hypciu, a M5 obok, czy na odwr贸t nie ma znaczenia.

To jeszcze 2 pytanka:

1. A gdyby zastosowa膰 taki chwyt. Jestem w hypciu. Atakuje mnie drobnica. Wskakuje do swojego my艣liwca, a hypcia odsy艂am do innego sektora. Bo sko艅czeniu z "pch艂ami" ka偶臋 hyperionowi wr贸ci膰. Sam stoj臋 przy bramie, a kiedy pojawia si臋 hypcio, dokuje szybko i zabieram si臋 hyperionem za reszt臋. Czy s臋dzia wybaczy艂by mi co艣takiego, czy raczej strzeli艂 focha i by艂 czerwony. ]馃榾

2. A co je艣li podczas walki do sektora wpadn膮 rozw艣cieczeni Kh'ak? S臋dzia pr贸bowa艂by ich powstrzyma膰 od razu, czy dopiero po zaatakowaniu moich przecownik贸w? A mi by pom贸g艂 gdyby mnie zaatakowali 馃榾 ?

Cytat

1. Taki numer nie przejdzie. Zreszt膮 czemu sam nie sprawdzisz? Masz chyba mo偶liwo艣膰 zapisu gry przed rozgrywk膮, aby w razie niepomy艣lnego rozwoju wypadk贸w wczyta膰 save.

Ch臋tnie, gdybym mia艂 swojego kompa 馃榾(( . Sprzeda艂em grafe, kupi艂em now膮, zap艂aci艂em a po tygodniu przychodzi wiadomo艣膰, 偶e brak produktu ]馃榾 . A wszystkie sklepy maj膮 termin dostawy na 19,20 listopad. Ale wida膰 ten nie aktualizowa艂 strony. Tak wi臋c musz臋 dzia艂a膰 na Pentium III 800 Mhz, 256 RAM, GeForce FX 5200 64 MB. Do X3 raczej si臋 nie nada 馃榾)) .

• 4 years later...
  • 3 years later...

Z cyklu ocali膰 od zapomnienia, bardzo polecam ten skrypt. Dodam, 偶e gram z XTM.

Na poziomie Xtreme s膮 super walki. Naprzeciw nas jest du偶o dobrych statk贸w. Trafia si臋 Sone艅ski Mantis, Smok Shivan, du偶o Hyperion贸w.

Dla kolekcjoner贸w (czyli dla mnie) wa偶ne, 偶e mo偶na w trakcie deathmeczu przej膮膰 du偶o unikalnych my艣liwc贸w np. thor (inny ni偶 thor mk 2 z XTM), statek eksperymentalny (nie wyst臋puj膮cy w XTM).

Wi臋kszych statk贸w jeszcze nie pr贸bowa艂em przejmowa膰 w czasie deathmeczu.

No i na koniec super nagrody np. Odyn (inny od XTMowego) z moc膮 laser贸w wi臋ksz膮 ni偶 Tyr i pr臋dko艣ci膮 120, ma tylko zepsute dokowanie, ale za to za艂adowany jest 40 betaelektromagnetykami.

A je偶eli wybierzemy HQ to mo偶emy je sprzeda膰 wraz z przenosz膮cym je mamutem i wyci膮gn膮c 200 mln kredyt贸w, niez艂a kopalnia kasy.

S膮 jeszcze nagrody niespodzianki ja dosta艂em m.in. my艣liwca khaak i pirackiego szpona (nieprzydatny statek ale do kolekcji jak znalaz艂).

Tak偶e super zabawa z tym skryptem, polecam. 馃榾