Cerber Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 a no tak zapomniałe dodać, że w HQ, wyszło, jakbym mu ładownie sprawdzał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 A no właśnie. Dlatego pierwsza odpowiedź była taka, jaka była Dodałem info do FAQ o analizie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m2nster Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Witam, przeczytalem dokladnie instrukcje, wybralem i sciagnalem mody. Zainstalowalem plugin managera w wersji 2.12 ( najnowsza ze strony ) uruchamiam, pokazuje programowi gdzie jest katalog z gra i w zamian dostaje: UNABLE to locate x3.exe/x2.exe. zajrzalem do tego katalogu i u mnie plik sie nazywa X3TC.EXE jak zmienie glowny plik exe na x3.exe to gra sie zwiesza na menu. Jakies sugestie? orki za spam, juz sam sie kapnalem ze sciagnalem zla wersje programu. prosze skasowac posta:)))Post zostanie, może ktoś inny będzie miał taki sam problem. Ale na przyszłość pisz w odpowiednich tematach. Yacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omicron Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 CytatHome of Light - Terracorp HQLegends Home - OTAS HQZiemia - TorusQueens Harbour - Atreus HQoraz Ellysium of Light - Świątynia Gonerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 W dniu 3.02.2012 o 19:11, Samotny napisał:oraz Ellysium of Light - Świątynia Gonerów1. Pisz w odpowiednich tematach. Post przeniosłem.2. W TC nie ma Świątyni w EoL, dopiero ją budujemy w trakcie fabuły Gonerskiej. W AP już jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamek9 Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Witam, jestem nowy i prosze o wyrozumiałość Zakupiłem właśnie X3 TC i X3 AP przez Steam i czy te obie gry można połączyć i mieć je razem czy tylko oddzielnie ? dokładnie chodzi mi o granie na modzie XRM, czy jest możliwość zainstalować TC+ AP+XRM i mieć wszystko w jednym czy tylko albo TC+ XRM albo AP+ XRM ? a jeśli osobno to co byście polecili lub co jest lepsze ? Przyznam, że AP kupiłem z myślą o możliwości połączenie go z TC a uzupełnieniem ich również modem XRM......Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 AP jest dodatkiem do TC, nie uruchomisz bez TC.AP zawiera wszystko to co TC plus kilka nowości. W AP nie ma dostępu do fabuł TC (choć jest mod, który dodaje fabuły TC do AP), są za to inne fabuły dostępne tylko w AP.XRM jest zarówno dla TC jak i AP. Możesz grać w TC+XRM lub AP+XRM. Nie da się grać w TC+AP+XRM.XRM dla początkującego gracza jest trudny, możesz mieć problemy. Ale jeśli lubisz wyzwania, to czemu nie.Nie znasz gry, więc na początek polecałbym czyste TC. Zrób kilka fabuł, poznaj grę. Potem dodaj XRM do AP i zacznij nową grę. XRM dla AP jest bardziej rozbudowane i lepsze, dzięki nowym rozwiązaniom dostępnym w AP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYZIO Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Postawiłem HQ i mam pytanie odnośnie do pozycji w kwaterze 1 Towary to raczej się domyślam 2 Dodaj do kolekcji produkcji to chyba też, ale pozycja 3 Lakiernia to o co tu biega, bo tego nie kumam takiego czegoś nie spotkałem na innych stacjach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Dzięki lakierni możesz 'przemalować' statki. Ustawiasz sobie barwę, nasycenie i w zależności od tego jaki naturalny kolor posiadał dany statek możesz uzyskać różne efekty. Niektóre są bardziej na to podatne, inne mniej. Jak masz trochę czasu to metodą prób i błędów można zrobić coś ciekawego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts